Бебетата се раждат, за да усещат любовта и смеха на майката чрез нежен допир – прегръдка, целувка или погалване. Проучване сочи, че физическият контакт в ранно детство развива силно усещане за сигурност и увереност. С всеки нежен допир новороденото усеща, че е обичано и се учи да разбира своите емоции.

Още преди да се роди, усещането за допир на бебето е най-развитото от всички сетива. Затова е толкова важно кожата на детето да е защитена и здрава.
Сега има нов начин бебето Ви да се чувства обгрижено и обичано в новите Pampers Premium Care. С новия гладък като коприна магически слой срещу протичане бебето усеща само любов.Гладко като коприна
Майките винаги са знаели това, което и проучването показва – новородените имат нужда от суха и чиста кожа. Затова новите пелени Premium Care отговарят на изискванията на майките и техните бебета със специално създадения горен слой за суха и защитена кожа.

3 абсорбиращи каналчета, създадени да предпазват деликатната бебешка кожа

Специалисти и педиатри са на мнение, че запазването на кожата суха е най-важният фактор, за да се предпази бебето от подсичане. Затова Pampers създаде новите пелени Premium Care с уникален слой срещу протичане, който разпределя влагата равномерно за повече от 12 часа сухота. Така бебето се чувства щастливо и удобно, а родителите са спокойни и уверени.
3-те абсорбиращи каналчета също помагат и за разпределението на влагата от предната част към задната, като осигуряват значително по-добро прилягане (за разлика от заменените пелени Premium Care). Майките, които тестваха новите пелени, забелязаха, че кожата на техните бебета остава суха.Материали, които позволяват на кожата да диша
Специалните материали позволяват на въздуха да проникне в пелената, за да запази усещането за свежест за кожата на новороденото. Клинични изследвания показват, че това помага да се намали дерматитът, който се получава при използването на пелени.

Индикатор за влага
Пелените Pampers Premium Care имат и индикатор за влага в предната част. Той се активира от урината и си сменя цвета, за да покаже на родителите, че бебето е мокро.

Тънък слой лосион за здрава кожа
Новите Pampers Premium Care имат и тънък слой лосион, който предпазва бебешката кожа от влага и подсичане.

Купeте пелени Pampers от Lilly Drogerie на стойност над 35 лв. в периода от 01.12.2017 г. до 31.01.2018 г., регистрирайте номера на касовата бележка на https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG/ и участвайте в томбола за 1 от 7 интерактивни центрове за игра Fisher Price. А на място на касата в магазина можете да разберете дали печелите дрънкалка Fisher Price.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 15:08 от Редактор**