Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 1 юни 2018, 14:59 ч.

Какво повече НЯМА да купя - тема 13

  • 63 258
  • 680
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 5 242
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ТЕМА
Стари теми:

# 1
  • Мнения: 3 888
Като бях последния път в Лидл се загледах в охладените пилешки дробчета-по всички има едни тъмнозелени петна,все едно от отпадъците от жлъчката е останало и е попило в тях,никога повече няма да купя.
А купувах и бяха добри.
Ще се върна към замразените от Бразилия Simple Smile

# 2
  • Мнения: 6 657
Като бях последния път в Лидл се загледах в охладените пилешки дробчета-по всички има едни тъмнозелени петна,все едно от отпадъците от жлъчката е останало и е попило в тях,никога повече няма да купя.
А купувах и бяха добри.
Ще се върна към замразените от Бразилия Simple Smile
Преди две години ядох, т.е. само опитах от лидълските дробчета. Не знам дали от жлъчката беше горчивото,
но не ставаха за ядене.
И това беше единствената покупка на охладени дробчета от Лидъл.

# 3
  • Мнения: 1 485
Аз пък редовно купувам, досега не съм имала проблем. Преди купувах замразени, но една приятелка ме открехна за охладените и редовно купувам (е, не повече от един път в месеца). Доволна съм, защото ги правя с ориз и имам ядене за два дни, на другия ден също стават за ядене

# 4
  • Пловдив
  • Мнения: 5 242
Горчилката е от жлъчката. Обикновено, когато взимам охладени дробчета, избирам тези на Градус. Много рядко се намира останала жлъчка някъде из тарелката. Комбинирам ги с охладени сърца и става много вкусно в комбинация. Но трябва да се внимава. Има ли следи от зелено някъде, дробчето заминава в кофата. Иначе цялата манджа става не ядлива.

# 5
  • Мнения: 3 195
Благодаря за темата!
Тъкмо и аз тези дни мислех за дробчета, че са ни се дояли, а по принцип не купувам месо от големите вериги.

# 6
  • Мнения: 1 485
А откъде купуваш месо? В последната една година като че ли свястно месо не съм взимала, независимо откъде

# 7
  • Мнения: 3 195
Основно взимам домашно месо, от проверено място, разбира се.
Иначе пазарувам в месарница. През годините съм взимала инцидентно меса от големите вериги, все не съм уцелвала и съвсем се отказах.
Но субпродуктите бих пробвала стига да знам марка, и без това правя веднъж на високосна.

# 8
  • Велико Търново
  • Мнения: 1 276
След едно пиле градус което миришеше на антибиотици... Нищо тяхно не съм вземала. Дано е било прецедент!

# 9
  • Мнения: 471
След едно пиле градус което миришеше на антибиотици... Нищо тяхно не съм вземала. Дано е било прецедент!

отдавна на купувам градус - последния път даже нямаше вкус на месо - като някаква гадна пихтиеста маса беше, бляк.

# 10
  • Пловдив
  • Мнения: 5 242
И аз не съм купувала отдавна от пилетата им. Не взимам често и субпродукти, но след едни замразени бразилски дробчета, които заминаха директно в контейнера само на Градус охладени купувам. Все си мисля, че бразилските бяха стояли прекалено дълго във фризера. След размразяването станаха на пихтия. Да не казвам на какво миришеха.

# 11
  • Мнения: 701
Включвам се да следя

# 12
  • Мнения: 3 888
НиКоГа салам на марката К-класик в бяла опаковка,като в черво но с талк отгоре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не искам да казвам на какво друго бяло ми мирише!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това не се яде,от днес почнах да давам на котката по малко.

# 13
  • Пловдив
  • Мнения: 5 242
Wink Щом котката го яде бива. Преди години ММ се обърка и вместо шунков салам беше взел Хамбургски. И котките не го искаха.

# 14
  • Велико Търново
  • Мнения: 1 276
По темата с котките Simple Smile преди седмица баща ми беше си купил русенско варено на каро... Първо го овиках аз че яде боклуци и да го хвърля, но след като го опита и сам ме помоли да му направя сандвич а т.нар. русенско варено да дам на котката. Тя го помириса и пренебрежително отиде надалеч от чинията.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт