Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 31 авг. 2018, 16:05 ч.

Случи ми се нещо странно XVIII

 • 76 216
 • 734
 •   1
Отговори
# 30
 • В. Търново
 • Мнения: 4 600
Дайте нещо странно де.
Благодаря за темата.
На мен вчера ми се стори, че някой ме вика. Бях сама в нас и някакъв женски глас ми каза името. Помислих, че е някоя съседка под терасата / живея на първи етаж/, но нямаше никой. То с тая тема освен да полудея, друго няма да стане.Smile

# 31
 • Мнения: 1 712
По принцип съм чувала, че не е хубаво да ти се счува, че те викат, без реално някой да го прави. И казват, че не трябвало да се обръщаш или да търсиш източника. Ама ми се чини, че си е чисто суеверие това, отколкото нещо реално лошо да ти се случи.

# 32
 • Мнения: 240
Мхм. Разбрах. Това, което написа е достатъчно. Само се чудя как се определяш като аналитична натура, но щом си се убедила, няма да споря. Wink
Обаче, така и не ми каза, дали Бог ти говори, че, нали освен вярата имате и други доказателства.

Ако Бог съществува и ако Той е това за което се представя,  а именно сърдечен Баща на децата си,  за които е готов да пожертва живота си,  то тогава би било странно Той да не комуникира с тях. Всъщност цялата Библия е точно това - демонстрация на комуникацита между Бог и човечеството. Затова да, Бог иска и общува с онези които Го търсят. Днес божието водителство се разбира чрез мъдростта от Словото Му, чрез прякото влияние на Святия Дух,  чрез Провидението Му. Директно общуване каквото е имало в древността днес няма.

# 33
 • Мнения: 1 712
Лин Стaр, мaкaр дa не споделям вярвaниятa ти, въпреки, че и aз съм християнкa, ми допaдa общувaнето с теб. С възпитaни и интелигентни хорa винaги можеш дa осъществиш дискусия, мaкaр дa сте нa противоположни позиции.
И въпреки леко умишлените ми провокaции блaгоприличния тон отсрещa е спaзен. Блaгодaря.

# 34
 • Мнения: 531
Lin Star: Интересно ми е как като не си опитала регресия, казваш, че прераждания няма. И как като не виждаш енергиите, съдиш от това, че няма аури, чакри и др. подобни неща Wink. Христос е личност която е много напред в духовното си развитие. Ако сравниш нашето с неговото - вероятно поне 4-5 пъти по-напред от нас. Същото е и с Мохамед, Буда и с другите подобни личности около които са се образували религиозни течения. Ако твърдиш, че Библията е книгата на книгите, то със същата увереност един мюсюлманин може да твърди това и за Корана. Или един будист - за Ведите, ако не се лъжа така се казваше тяхната книга от Буда. Факт е, и съм се убеждавал на практика, че в Библията има скрити текстове с огромна магическа сила. Разбира се Църквата ще отрече подобно нещо, защото не и харесва да признае че свещенниците и са нещо подобно на магьосниците от другите течения, като Уика примерно. И бъди спокойна, и християнството ще признае прераждането при това официално, но е още рано за това. След 100-120г някъде там ще го признаят на официален църковен събор на вече реформираната християнска църква. А медитацията не им оттърва на църквата да я признаят, защото ако го направят може да се окаже че няма нужда особено от техните "напътствия", а хората сами за себе си откриват и прилагат някой висши истини и църквата не може да ги манипулира за собствената си изгода.

Джаста Праста : Ще дойде време, когато ще можем да си правим тела, да влизаме и излизаме от тях когато пожелаем и да ги съхраняваме по такъв начин, че и други да могат да ги ползват ако пожелаят. Не е никак близо това време, но ще дойде някъде след 3000г. по настоящото летоброене.  

# 35
 • Мнения: 1 712
Сенко, то и сегa нaпреднaлите могaт дa създaвaт мaтерия, но не и нa Земятa, мaй тук още не можем. Поне не ми е известно и от товa, което съм челa. Aз зa друго питaх Лин, aмa, кaкто и дa е.

# 36
 • В.Търново
 • Мнения: 3 380
Ние тук, земните жители сме толкова изостанали,толкова прости и невежи в сравнение с други цивилизации,че не мога и да си го представя.

# 37
 • София
 • Мнения: 4 097
Благодаря за темата!

# 38
 • Мнения: 3 751
Истинското християнство може да бъде изкривено до неузнаваемост от...самите християни. И понеже църквите са съставени от хора, то съвършени църкви няма. Само Бог е съвършен и само Словото Му е свято, безгрешно и истинно. Затова често се казва, че истинското християнство не може да бъде открито в църквата.
Ето защо Истината трябва да се търси в първоизточника - Библията, а не да се съди за същността на християнството  от хората.
Не забравяйте какво е казал сам Христос - "Аз съм Пътят, Истината и Живота..."  Изводът е ясен.

Бог създаде само един храм и се настани да живее в него.
Този храм е човешкото тяло,а Богът е човешката душа.
Щото..Айде холан..Бог е нищо без своята същност,а същността му е множество,точно както капките съставляват океана и без капки ,няма океан..
И всяко слово изречено от човек,е слово Божие.


П.п.И не знам дали имаме аура,но електромагнитно поле имаме.
Викат му сякаш,вкл.и аура,но е факт,че в човешкото тяло протича енергия която сформира енергийно поле

Ако само Бог,пардон,океанът е съвършен,то нали именно в съвършенството на всяка капка,се крие и съвършенството на Океана?
Може ли един Океан да бъде каквото и да било,без в уравнението да влязат капките му?

Относно изказването,че"нямало вибрации" и т.н. ,ще кажа,че не е добре да се демонстрира такова невежество и липса на елементарни познания по физика..
Всяко нещо трепти с определена честота и това е научен факт,а не теория на Ню Ейджа.
Херцовете например,не измерват маса и обем,а именно честота и дължина на трептене

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Херц

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 00:04 от Какво?

# 39
 • Мнения: 1 329
Предлагам да оставим християнското/религиозното  наклонение на темата.

# 40
 • Мнения: 3 751
СТАТИЯ: Живот, смърт, реинкарнация и възнесение на Хомо Сапиенс Етикус

http://apocryphal-academy.com/index.php?topic=286.0

# 41
 • Мнения: 2 905
Това с аурата ми е много странно. Не мога да повярвам, че някой може да види някаква светлина около главата на друг човек, струва ми се невъзможно. Thinking

# 42
 • Мнения: 17
Това с аурата ми е много странно. Не мога да повярвам, че някой може да види някаква светлина около главата на друг човек, струва ми се невъзможно. Thinking
На мен само веднъж ми се е случвало това нещо. Беше преди около 10 години. Госпожата ми по математика в училище беше много едра жена, почти неподвижна. Винаги седеше на един стол до стената. Всеки път, когато имахме час при нея, гледайки я, виждах бяла светлина около цялото тяло и главата ѝ. Тогава ми беше странно и не осъзнавах какво е, но с годините разбрах, че може да е била аурата ѝ.

# 43
 • Мнения: 438
Виждала съм светлина около някои хора. Ярка бяла светлина. По едно време току ми светне някой. Като си отместя погледа и виждах силуета да свети отделно от човека и постепенно избледнява. Не знам какво беше това, отдавна не ми се е случвало. Не беше аура, щото тя нали е в цветове. Около цветни предмети също виждах ореол от друг цвят, примерно червено - зелено.

# 44
 • Мнения: 3 751
Може би трябва да преразгледате разбирането си относно т.нар. "аура"..
Всяко нещо има свое лично ел.магнитно поле и това е същинската аура.
Е сега..това,че при човешките същества ,това поле е многопластово,то съвсем не значи,че еднопластово енергийно поле,не е такова:)
Масово хората имат едва до 5 пласта ,а някои само три,щото другите изобщо не са наченали сформиране и развитие..
Но дали един пласт,дали 7..все е "аура"
П.п.Но мисля,че масово онова което се вижда е етерното тяло,т.е. първата аурична обвивка,цвета е от светло сив,светло син,до мръсно бяло

Общи условия

Активация на акаунт