В наше време често се говори за здравословно хранене, за разделно хранене и тн. По-запознатите четат състава на храните и като не видят нещо по-подозрително ги купуват. Обаче има едни символи в съставките, които често биват пренебрегнати, това са Е-та та.
Имате ли опит или информация в тази насока?
Интересувате ли се какви Е-та купувате?
Пренебрегвате ли ги, отбягвате ли ги , или не ги забелязвате когато пазарувате?
Предпазвате ли себе си и децата си от Е-та та и до колко успявате, или не им обръщате внимание?
Живота ни с тях или без тях - е невъзможен в днешно време?
Има ли някой добре запознат с химичния състав на Е-та та? Химици за помощ има ли тук?
Ето няколко полезни линка:
* изброени и класифицирани всички основни Е-та ТУК
* Какво означава Е-номерацията ТУК