http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2105&AlbumId=72762
50 Easy Party Cakes
Debbie Brown
Последователността на файловете съответства на последователността на страниците.
Снимала съм всички страници, но тези с текстовата част стават само за четене от екрана, не стават да се разпечатват. Ето защо набрах следното:
на стр. 5
Equipment - има описани какви джиджавки са необходими при декорацията.
Basic recipes - Основна рецепта - написах я в оригинал, защото мога да я преведа само около 80% и може да объркам нещо. Но нали днес всички знаят английски
Madeira sponge cake
The secret of successful cake decorating is to use a firm, moist cake that can be cut and shaped without crumbling. Madeira cake is a good choice and can be flavoured for variety. To make a Madeira cake follow the steps below. For the ingredients and bakeware required, see pages 8-9.
1. Preheat the oven to 160 C / 325 F / Gas 3, then grease and line the bakeware.
2. Sift the self-raising and the plain/all-purpose flour together in a bowl.
3. Put the soft margarine and caster/superfine sugar ina a large mixing bowl, and beat until the mixture is pale and fluffy.
4. Add the aggs to the mixture, one at a time with a spoonful of the flour, beating well after each addition. And any flavouring required (see panel on right).
5. Using a large spoon, fold the remaining flour inti the mixture.
6. Spoon the mixture into the bakeware, then make a dip in the top of the mixture with the back of the spoon.
7. Bake in the centre of the oven until a skewer inserted in the cenrtre comes out clean (see pages 8-9 for cooking times).
8. Leave to cool for 5 minutes, then turn out an to a wire rack and leave to cool completely. When cold, store in an airtight container until ready to use.
Madeira cake flavourings:Vanilla - add 1 teaspoon vanilla essence/evtrakt to every 6-egg mixture.
Lemon - add the grated rind and/or the juice of 1 lemon to every 6-egg mixture.
Chokolate - add 2-3 tablespoons unsweetened cococa powder mixed with 1 tabelspoon milk to every 6-egg mixtura.
Almond - add 1 teaspoon almond essence/extrakt and 2-3 tablesponns ground almonds to every 6-egg mixture.
на стр. 6
са рецептите за
Sugarpaste
Buttercream
Royal icing
стр. 8-9
Таблица с необходимите продукти за всеки отделен сладкиш, необходими съдове за печене, време за печене.
По-хубавото от книгата са самите идеи за декориране. Всеки може да използва продуктите, с които е свикнал. Все пак ще опитам да сканирам текстовите страници и да ги кача някъде, за да са по-разчитаеми