Как се пълнят мъфините с крем?

  • 17 273
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 4 380
Да кажем, че английският не е силната ми страна и че от горната рецепта разбрах много малко. Пък и не ми се нрави на слуха този лимонен крем, та не се и задълбочих.
А Тандури пише:
Цитат
То си е точно с нишесте, същото по гъстота.

Ами аз написах, че това е крем патисри (наричан струва ми се ванилов крем) и допълнително сгъстен с нишесте. Това е крем с мляко и жълтъци,който сам по себе си става много гъст. Като се добави и нишесте става още по-. Ако искаш ще ти дам класическата рецепта за крем патисри (без лимон) и ще си комбинираш с нишестето.

# 31
  • Мнения: 3 550
Да, с удоволствие! Би ли споделила рецептата на този крем. А нишестето като отделен крем ли се вари и накрая двата се размесват или се добавя към същата смес?

# 32
  • Мнения: 6 243
По стечение на обстоятелствата точно се мъчех с търсачката да изровя рецептата на сладкарския крем, който преди време бях превеждала. Не става, затова ето линка към оригиналната рецепта.
http://joyofbaking.com/CremePatisserie.html;
Пробван е, тази пропорция е много добра.
(във форума е пускан с името "Основен сладкарски крем, ама не мога да го намеря и това е)

# 33
  • Мнения: 590
По стечение на обстоятелствата точно се мъчех с търсачката да изровя рецептата на сладкарския крем, който преди време бях превеждала. Не става, затова ето линка към оригиналната рецепта.
http://joyofbaking.com/CremePatisserie.html;
Пробван е, тази пропорция е много добра.
(във форума е пускан с името "Основен сладкарски крем, ама не мога да го намеря и това е)

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98100.msg1720990;topicseen#msg1720990

# 34
  • Мнения: 3 550
Много ви благодаря и на двете!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт