Прекрасната торта на Лео

  • 7 141
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 2 099
Днес и аз най-накрая направих тази торта. Много я харесахме и съм много доволна, че стана от раз. Нямах никакви проблеми с обръщането- бях сложила найл.фолио в пластм.купа и изобщо не беше залепнала. Малко разнообразих рецептата, като направих 2 крема- шоколадовият с банани и на дъното направих 2 крем-сметана с карамелизирана захар, малко бишкоти и желатин /стана мн.интересен и вкусен крем, но беше мн.малко- само експериментирах/, на дъното сложих напоени бишкоти. Нямах време да окрасявам, но пък с окрасата от кокосови стърготини и цветчета от стафиди стана доста свежа. Ето и моята торта.

# 46
  • Мнения: 14 490
и за направих тортата и стана без проблем.
много сладка обаче, или аз отрязах големи парчета?! newsm78

# 47
  • Мнения: 516
Аз също направих тортата и стана супер, ммм много вкусна
Благодаря ЛЕО!

# 48
  • Мнения: 4 053
добре де,ама сега да не ми се смеете,
бихте ли ми казали защо се слага желатина Crazy

# 49
  • Мнения: 7 474
добре де,ама сега да не ми се смеете,
бихте ли ми казали защо се слага желатина Crazy

 Laughing Защото той втвърдява крема, ако не сложиш като обърнеш купата всичко ще се разтече и ще го ядетете с лъжички  Laughing

Сиси&Роси , mimival много добре ви се е получило  Hug

# 50
  • Русе
  • Мнения: 1 155
За да желира   Mr. Green

(Кремът, който се получава, е доста рядък и ако се остави така, тортата ще може да се яде само от купата. А когато желатинът стегне тя се обръща без проблем и не се разпада.)

# 51
  • Мнения: 4 053
мерси за отговора,
то май трябва да помислиш малко преди да попиташ #Silly


много са ви хубави тортите Hug
утре е моят ден Confused

# 52
  • Мнения: 1 149
Малееееее хора спрете се бре изтекоха ми лигите.Още утре ще пробвам.
Браво.Страхотни сте  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт