Tова е едно от най-любимите ми ястия.
    Ето ги моите чушки:  Измити,изчистени от семето червени чушки бланширам във вряща вода с оцет и сол за около минута(докато си променят цвета)Задушавам лук и морковче,добавям каймата(за предпочитане телешка или смес) и малко по-късно ориза,когато леко набъбне слагам настъргано домати или дом.пюре,чубрица,червен пипер,чер пипер и накрая ситно нарязан магданоз.Готовата смес пълня в чушките,на които порвам задължително връхчето,затапвам с парче домат и топвам в брашно края с отвора .Слагам в в тава с малко вода и 2-3 с.л олио и мятам във фурната.Като се понадуят чушките поливам обилно с доматен сок,в който съм размила малко препечено брашно,допичам и накрая поръсвам магданоз. Grinning