В каква мазнина пържете?

  • 10 051
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 1 043
Само в олио  Peace

# 46
  • Мнения: 101
В слънчогледово олио само. Веднъж за фритюрника взех някакво палмово ли беше, какво беше, ми то по-зле от свинска мас Sickи едно гадно миришеше и се отказах от такива масла за фритюрник. Икаче за салатките - зехтин.

# 47
  • Мнения: 11 005
Избягвам да пържа. В краен случай в малко олио. Зехтин слагам на салатите.
За палмолината - чувала съм, че е само за фритюрници.

# 48
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 352
Предимно в олио. Понякога зареждам фритюрника с палмова мазнина.

# 49
  • Мнения: 11 607
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

ох, защо първо не питах за палмолината тук, във форума и тогава да си купувам #Cussing out.....

# 50
  • Варна
  • Мнения: 4 969

Пържа само в олио, зехтина го ползвам само за салати

И аз Peace

# 51
  • Мнения: 4 546
в олио или маргарин - зависи какво пържа.

# 52
  • София
  • Мнения: 1 941
Олио.

# 53
  • Мнения: 2 922
Само в олио.

# 54
  • Мнения: 7 474
Почти не пържа, но кагато се наложи в зехтин.

# 55
  • Мнения: 13 191
И аз не пържа. В краен случай със зехтин, защото при по- висока теммпература се разгражда, отколкото другите мазнини.

# 56
  • Мнения: 3 456
В олио. За фритюрника съмкупувала палмово олио- дразнеше ме , как замръзва-като мас.

# 57
  • София
  • Мнения: 1 423
Почти не пържа, но когато се наложи използвам олио.

# 58
  • Мнения: 2 609
В олио.

# 59
  • Пловдив
  • Мнения: 523
Само в олио. Зехтин слагам на салати, а палмова мазнина съм ползвала мноооого отдавна за фритюрник.

Общи условия

Активация на акаунт