Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 300
 • Монреал
 • Мнения: 1 469
Велика, какво стана с дъщеря ти?

# 301
 • Мнения: 3
Момичета, кажете нещо повече за Алжир - вярно ли е, че многоженството още е законно там?

# 302
 • Мнения: 3 804
Момичета, кажете нещо повече за Алжир - вярно ли е, че многоженството още е законно там?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276246.new#new
здравей,погледни горната тема

# 303
 • по пътеката
 • Мнения: 3 116
да, в алжир е още законно, а ти по каква линия питаш? нещо алжирците много се раздвижиха напоследък, умната, моми4ета, ал кайда е в алжир!големи 4арове са пуснали за бг девойки!ама са гореща кръв ,де! мешана,горда, ревнива!

# 304
 • Мнения: 3
Хм,по каква линия питам - както се досещате вероятно - от известно време ме ухажва един алжирец. Че са гореща кръв вече се убедих сама. Както и за ревността. За мен всичко това е прекалено ново, прекалено непознато. И казано честно, малко плашещо.

# 305
 • по пътеката
 • Мнения: 3 116
ами то си е за плашене! я про4ети малко темата, после мини на арабската, абе умната казвам аз! 4е, ако е по нета ухажването да не стане като да прокарва пъте4ка към европата! виртуален мост за благинки!нещо много активни станаха към изто4ните моми4ета ,заради саркози, Stopдето им отряза квитанциите, нов път през китай за заветната европа!  Mr. Green Naughtyох, нещо ми е негативна настройката днес! newsm78 #Crazy а ти наистина проу4и вси4ко, про4ети, интересувай се, разпитвай, гледай снимки и искай становища, мнение по въпроси касаещи конктретния живот там,  евентуален такъв с него, какво мисли, какво крои като планове, какво иска за в бъдеще! дано да е ухажване заради мактуб, ноо... питай ни тука ,ако имаш конкретни върпоси и дано си решиш най-доброто за тебе!  bouquet

# 306
 • Мнения: 3
Не, не е това - той има британско гражданство, но не знам защо нещо в мен ми казва, че вече си има жена - често споменава, че ислямът позволява повече от една съпруга.

# 307
 • Мнения: 468
Марси, какво искаш да кажеш с тази Ал.....? Алжир е обременен още от години. Иначе имах съученици, които живяха там близо 5 години, много им беше харесало, ама те по детски де, едва ли са разбирали нещо от бракове.
Тлинити, няма как да разбереш на този етап дали е истина. Тука в БГ като се зажених за съпруга (той е от Сирия) му искаха документ оттам, че не женен. На колко години е твоят човек? Колко често си ходи?

# 308
 • по пътеката
 • Мнения: 3 116
моля дай пове4е инфо за тебе и него, ако решиш на ли4ни, ако искаш в арабската тема, няма проблеми! ти къде си ,той къде е? каква ви е комуникацията, връзката, докъде са нещата? да, аз познавам алжирец, женен за една алжирка с няколко деца, която си седи в алжир  и една тунизийка, комшийка ми е по родна стряха, която живее с него в франция и от  нея  има няколко деца! имам познат мароканец и той с две, но той е над 50, както казват заварено положение!ето тука виж тази тема, тя е за арабите и вси4ки ,които се интересуват!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276246.0
 на ли4ни се пише - под поста ми има бутон лс - пиш?ш и пращаш! няма проблеми да отговорим и да дадем то4на инфо!
амал,  как какво като ми са под носа,  постоянно са заплаха по планините и в пустинята, бомбят се там за да не губят тренинга! имам познати, загубиха близки, ходиха по погребения! ние тука загубихме  наши от нац. жандармерия, докато обезоръжават терористи, откриха бомбив стратеги4ески обекти!! трябва да се 4ете магребската преса, има какво да се нау4и! страната е много разпокъсана, напрегната от полити4ески проблеми, "косовски" проблеми за автономии, на вси4ко отгоре, алкайда намери място да се  покрие и да тренира без да се меси външен фактор!но това е друга тема!  bouquet

# 309

Общи условия

Активация на акаунт