Яйчно руло - step by step

  • 7 009
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
Интересна рецепта и определено ще се пробва.  bouquet

# 61
  • софия
  • Мнения: 25 477
Направих го. Нещо малко сух ми стои блата, но на мъж и майка ми им хареса.

# 62
  • Мнения: 239
bradata,и аз пекох блата в квадратната тава от самата печка и проблем с плънката и завиването нямах.А водата най- вероятно е от каймата. 

# 63
  • Бургас
  • Мнения: 5 680
Е, аз не че имах проблеми, ако така се е разбрало-просто ако беше правоъгълен блата щеше да има повече "материал" за навиване т.е. щяха да се получат повече жълти пластове пластове (уф, ама и аз като не мога да го обясня точно  ooooh! ) и щеше да е по-красиво. А за каймата съм решила другия път да пробвам само с тази от месарския магазин, да видим дали ще пуска пак толкова вода и мазно  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт