Плодова пита?

  • 3 992
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Момичета, чакам отзиви ако някой се престраши да я направи, за да подготвям продуктите, че не ми се ще да разхищавам толкоз продукти ако не стане хубава в домашни условия.
Лабрекс,   bouquet

# 16
  • Мнения: 506
аз скоро правих торта за детски РД и исках да я направя така с плодовете отгоре като тази,но не стана потопих ги ,даже ги залях с желатин,но пак потъмняха.Дали има нещо специално,което се разбира под *разбъркване с желатин*?

# 17
  • Мнения: 22 867
аз скоро правих торта за детски РД и исках да я направя така с плодовете отгоре като тази,но не стана потопих ги ,даже ги залях с желатин,но пак потъмняха.Дали има нещо специално,което се разбира под *разбъркване с желатин*?

янамед, ти ме хвърли в размисъл..........Никога не са ми потъмнявали плодовете с желатин, а лятно време правя доста такива торти. Да не би преди да ги потопиш в желатина още да са потъмняли, т.е. да си ги подържала повече време нарязани newsm78. Аз в повечето случаи не ги и топя, а ги намазвам с една четка, колкото да ги запазя, пък и стават едни такива по-лъскави. Освен това бързо се изяждат тортите, може би ако постоят повече и желатинът да не помага......не мога да измисля причина, дано се включи някой по-знаещ. Досега си мислех, че точно той предпазва от потъмняване.

# 18
  • Мнения: 506
сигурно желатина не съм направила добре,защото го разбих/ както е описано уж,дори по-малко вода сложих/ нарязах плодовете и ги потопих,но той някак си се плъзгаше по тях, и затова допълнително ги полях с разтвора,дали не трябва по-гъст да го направя newsm78

Общи условия

Активация на акаунт