от кога млечна кухня и проблем ли е прясното мляко в нея?

  • 2 335
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Добрич
  • Мнения: 3 223
а би ли пояснила защо,аз например имам и времето и всичко което е нужно за да й готвя,но не смятам ,че мога да намеря чисти зеленчуци тук на пазара,а тези в пюретата са екологично чисти и проверени и второ да готвиш по разнообразно от мл. кухня  и в подобни количества т.е. за деня си е истинско предизвикателство....но кажи все пак какво лошо има да яде куня преди годината,може да не съм запозната ....
Ами основно заради прясното мляко (тук в Добрич използват прясно мляко), яйцата, солта и какво ли още не. Но най- вече прясното мляко за мен е проблем.  Peace Виждала съм в меню за деца под годинка да предлагат и зеле например.

# 16
  • София
  • Мнения: 329
млякото,да но зелето защо аз давам броколи,карфиол  е попръцква малко но какъв е проблема нали всичко трябва да опита...

# 17
  • Добрич
  • Мнения: 3 223
млякото,да но зелето защо аз давам броколи,карфиол  е попръцква малко но какъв е проблема нали всичко трябва да опита...
Естествено, че всичко трябва да се опита, но в подходящата за това възраст.
Разбирам, че така или иначе си решила за кухнята.  Wink
Аз само си казвам мнението. Peace

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 19:28 от anuschka

# 18
  • София
  • Мнения: 2 296
сухото мляко не е ли пак прясно мляко ,само че сухо прясно мляко-то не е ли също така опасно до 1,5 години да се дава?  и  не отговорихте на най голамата ми чуденка ----  след като съм давала млечни каши и пюрета с каничка мляко на етикета, извара -- това означава ли че бебка която е на 8 месеца вече е захранена с пр. мляко и че ако и давам такова във крем или в пюре не чисто - няма да има проблем? предстои ни още доста неща да захраня и вероятно ако се реша на кухня това ще стане след 2 месеца...
Това което аз знам е,че в пюретата на ХИПП млякото е адаптирано,а йогурта и изварата пак са преработени и пригодени за малки бебета.Виж,за Ганчев много се съмнявам да е така.
На въпроса дали е захранена-да,и 5 лъжичкида е хапнала,захранена е.
Не знам каква е разликата м/у сухото и прясното мляко точно,но поне сухото ми се вижда по-безопасно newsm78

# 19
  • Мнения: 745
Преди няколко дни пюрето беше приготвено от картоф,зеле и пилешко.Моят син не беше ял зеле,но го прие без проблем.
За млякото както ти бях писала по горе просто не давай десертите.Нищо няма да загубиш.Има толкова много неща,които могат да се предложат следобед.

# 20
  • Мнения: 502
и ние сме на кухня от 7 месец. попитах за десертите и разбрах че ги правят с прясно мляко. затова не й ги давам, а и наистина са много сладки. иначе всичко друго го харесва, а от моите пюрета не иска да яде. стиска устните и не отваря устата. а супите не ги правят с застройка, само жълтък и сирене пускат на парченца. та затова трябва да е захранено детето с жълтък и сирене- всеки ден има жълтък- в супата, а и в пюрето когато е безмесно.

# 21
  • Мнения: 1 428
Заради прясното и сухото мляко няма да записвам скоро детето си на кухня.

# 22
  • Мнения: 8 251
Записах Виктор на кухня на 4.5м. Той пиеше АМ ХА, защото се изриваше от обикновеното. Кремчетата в кухнята ги правеха с прясно мляко и бяха съвсем леко сладникави. За мое учудване се оказа, че от тях нямахме никакви проблеми. Кожата си му беше чиста, а само да хапнеше пюре със сухо мляко в него веднага се зачервяваше. Супите дори и в трета група бяха без застройка

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт