Както и да е. Ще се оглеждам и ослушвам още малко. И как така на 24 градуса да втасва. Ми как да измеря тези градуси или просто на стайна Т?
Моето чудо стана. Мъжът ми е възхитен. Явно ще правя най-редовно здравословни хлябове
Аз си харесвам бялото брашно, че стават мекички, но и този ми е много вкусен. Видът малко куца.
Та рецептата - 300мл хладко прясно мляко, 2 ч.л. сол, 2-3 с.л. олио, 1 ч.ч. бяло, 1 ч.ч. ръжено и 1 ч.ч типово брашно, 3 1/2 ч.л. мая (другия път ще сложа повече), 2 с.л. захар (на мен ми сладни доста, ама май ръженото брашно има лсадникав вкус). При звуковия сигнал - трици, по шепа слънчогледови и тиквени семки.
Пълна програма за нормален хляб - 3 часа и нещо. Това е. Малко въздебелшка коричката е станала, тъй като излязохме на кафе и е постоял вътре малко повечко, но на ен така ми харесва. Ей го:
Забравих да оправя таймера и не мога да си обясня защо дава такива странни дати, но ме мързеше да снимам пак, пък и хлябът почти свърши.