Раирани кифлички с кашкавал

  • 32 259
  • 147
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 656
Кифличките са страхотни.Направих ги с локум-16 бр.,малко едрички станаха,можеше и повече бройки.Много вкусни и мекички,отгоре поръсих със захар.
Гостите питаха за още Mr. Green,ама нямаше.
Следващия път-двойна доза.

# 61
  • Мнения: 2 849
Уникални са ,потвърждавам .Снимах ги топли, след час ,нямаше нищо .Излязоха ми 15 ,половината с кашкавал ,половината с локум .Месих в машината .Утре двойна доза . WhistlingСнимки след малко ще кача .

# 62
  • Мнения: 6 045
Ето ги и мойте:
http://www.foto.bg/data/500/medium/15212.JPG
Отначало тръгнап да ги правя със резенчетата на другата дтрана и се чудих ли чудих защо не стават, такива, каквито съм ги виждала. Накрая, като се загледах в тях стигнах до извода, че трябва да са на другата страна.  Laughing
Ето ги и с обратни резенчета:
http://www.foto.bg/data/500/medium/15114.JPG
Приличат малко на очи
Въпреки всичко станаха много вкусти. Направих двойна доза и ми отиде около 1кг и 100гр. брашно.  Peace Направих ги със шипков мармалад  Wink

# 63
  • Мнения: 48

Ето ги и с обратни резенчета:
http://www.foto.bg/data/500/medium/15114.JPG
Приличат малко на очи
Въпреки всичко станаха много вкусти. Направих двойна доза и ми отиде около 1кг и 100гр. брашно.  Peace Направих ги със шипков мармалад  Wink[/b]
Знаеш ли, че тези също много ми харесаха, като изпълнение и много интересно стои.   bouquet
Браво, толкова си млада, а си толкова чевръста.  chef

# 64
  • Мнения: 6 045
Знаеш ли, че тези също много ми харесаха, като изпълнение и много интересно стои.   bouquet
Браво, толкова си млада, а си толкова чевръста.  chef
Благодаря за милите думи,  Hug 

# 65
  • Мнения: 11 607
Това ще е закуската утре!Благодаря за идеята! Ще докладвам после!

# 66
  • Мнения: 11 607
Това ще е закуската утре!Благодаря за идеята! Ще докладвам после!

Станаха супер, само дето нямах яйце и намазах отгоре леко с олио, но пак станаха много пухкави и вкусни.

Четейки коментарите на другите момичета, направих 2 дози и не сбърках - едната с кашкавал(другия път ще сложа малко повече) и другата с конфитюр от сини сливи.........

# 67
  • Мнения: 110
Добър ден, момичета!
Много интересна рецепта! Аз ще направя 4 дози, че довечера си пристига моят съпруг - един гладен и усмихнат мароканец, който много обича да яде и да хвали. Ето сега какво съв приготвила за пълнежа:
1. Пушено сирене и мааааалко ким - за поръска и сусам - бял и "черен", казват му гжела: тук се продава също - има го по някои питки;
2. Течен шоколад;
3. Локум;
4. Сиренце с малко маргарин - колкото да стане на кашичка и размразен спанак - от "куличките" замразен спанак;
5. няколко ще направя със задушено филе от бяла риба с черен пипер;

Благодаря за рецептата и отзивите: четох внимателно. Дано втаса тестото   bouquet  bouquet Пожелавам ви лек ден!!
   

# 68
  • Мнения: 2 804
И аз ги направих , но освен кашкавал добавих и малко салам , станаха още по ароматни .
Мерси за рецептата !  bouquet

# 69
  • Мнения: 359
Кифличките са супер! Не остана нищо, за да покажа правих ги с кашкавал и станаха вълшебни....
Благодаря за чудесната рецепта.
  chef
  bouquet

# 70
  • Мнения: 4 434
много вкусни наистина   bouquet  chef Hug

# 71
  • Мнения: 110
Момичета, да се отчета и аз!  Hug  Hug

Страшно вкусни кифлички станаха, похвалиха ме на родата в Мароко - като идем, трябва да ги правя. Иначе сега втасват 2 дози - със спанак и извара, а другите - с настъргана ябълка, мед и канела. ще се опитаме да ги запечем на чугунен сач - по-бързо ставали - е няма и да са така естетични, но пък ще миришат на пушенко .... естествено като е на сач, не сме ги направили "раирани" .
Благодаря за рецептата!!    

# 72
  • Мнения: 2 849
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6489043

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6489044

най-накрая да си кача кифличките ,това е първата проба,другит станаха по-съвършени  Sunglasses

# 73
  • под тепетата
  • Мнения: 9 416
Кифличките са страхотни! Вкусни, лесни, мекички и икономични! Благодаря на marabu   bouquet
 Вчера забърках 3 дози- с кашкавал, с мармалад и със сирене. Много ми харесаха и реших да спретна тези дни и за фризера ( втасват за отрицателно време в тази жега). Имам въпрос - кога се мажат с яйцето и млякото-преди да ги опаковам и  прибера  или  след като се извадят от фризера ( непосредствено преди печенето). Благодаря предварително  Laughing

# 74
  • Мнения: 901
Много се радвам, че кифличките продължават да набират популярност   Simple Smile

bilqna_69

замразяваш след оформянето (без втасване и намазване) - тоест нареждаш в една плоска тава и ги поставят в камерата за 1 час (примерно зависи от камерата) след тяхното замръзване, ги прехвърляш в плик или кутия..Един ден преди печенето .. подреждаш ги в тава и ги оставяш в хладилник за през нощта (там те ще се размръзнат и ще втасат) - също така може и направо замразени да ги печеш, но тогава не можеш да ги намажеш с яйце

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт