как се прави майонеза в дом.условия

  • 28 148
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 12 554
А как се престрашавате да ядете сурови яйца?  newsm78

Майонезата в магазина се прави почти по същия начин, така че не виждам проблем.

# 16
  • София
  • Мнения: 708
Аз до колкото знам в магазина е от яйчен прах... или бъркам?  newsm78

# 17
  • София
  • Мнения: 2 430
Ами яйца и олио. Чукваш колкото яйца искаш в миксера и включваш да се разбиват и наливаш олиото на тънка струйка. Това е или поне това е, което помня. Мама така я правеше.

Ако има някой с по пресни знания да ме поправя  Laughing
Мда+лимонтозу Mr. Green
да добавя към цялата завършена рецепта,че първо може отделно белтъците да се разбият и после жълтъците.
Много важно,яйцата не трябва да са извадени от хладилника непосредствено преди да се разбият.Трябва да са се затоплили на стайна температура

# 18
  • Мнения: 2 803
А как се престрашавате да ядете сурови яйца?  newsm78
И мене това ме притеснява?

Общи условия

Активация на акаунт