Еклерова торта с баварски крем?

  • 34 462
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 2 658
искам да попитам за крема брюле-когато рецептата е с готв сметана ми се образува отгоре като каймак от масло от сметаната и не е приятно хич за ядене,на тортата как да го избегна с такъв крем?
на мен никога не ми се е получавало така. Като го сварих по рецептата, която дадох от Бон апети, си става нормален крем, а желатина го стяга доста добре.

# 16
  • Мнения: 506
аз по две рецепти съм правила крем брюле и двата пъти стана така и двата пъти имаше сметана и като го изстудя става ужасно,може би тук няма да е така защото желатина ще го стегне и няма да позволи да се издигне на горе всичко

Общи условия

Активация на акаунт