Застройка на супа

  • 6 189
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 502
Аз парвя само с купено кисело мляко и не ми се е пресичала. Правя я така: в половин кофичка кисело мляко разбивам 2 жлтъка. лед това слагам малко от супата в сместа  и после като стане рядка я прехвърлям при непрекъснато бъркане в тенджерата.Така температурите са еднакви и не се пресича.

# 16
  • Мнения: 52
И аз правя застройката само с жълтък и кисело мляко, горе-долу на един жълтък - една супена лъжица кисело мляко. Не ми се пресича дори и като се топли супата.

# 17
  • Мнения: 117
Никога не ми се е пресичала,но яйцето и киселото мляко ги разбивам на котлона и постепенно прибавям от супата да поври и после връщам  всичко това обратно.

Общи условия

Активация на акаунт