Принцеси с кайма

  • 41 961
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 4 546
За да не се свива каймата при пе4ене, се меси с пове4е вода!
Това го знам от специалист в тази област Party
да, мисля, че и брашно слагат.

# 31
  • Мнения: 565
Каймата трябва да е само от свинско месо, за да не се свива. Телешкото месо е с висок процент на водно съдържание. Naughty

# 32
  • София
  • Мнения: 35 948
Най-обикновенна кайма от пакетчета/250 гр/ + черен пипер, чубрица+кимион+босилек+риган. Разбърквам добре и мажа на филии хляб. Никога не ми се свива.
Много е важно обаче какъв е хляба. Ползвам за принцеси , т.н заводски с 3 черти.
Пека ги на обикновенна скара-грил.

# 33
  • Мнения: 7 106
Най-бързо ги правя принцесите като си купя 2-3 готови кебапчета от някоя скара (неопечени разбира се), мажа ги на филийка с масло и отгоре настъргвам само кашкавал. Те са си овкусени вече и са направени така, че да не се свиват  Wink. Тъй като при нас няма от тази готовата кайма за кебапчета на Сами-М и то на човек му се налага да е изобретателен понякога  Wink.

# 34
  • Мнения: 1 925
Купувам кайма, смесвам я с кашкавал, чубрица, сол, вегетка - малко, черен пипер и мажеш върху филийката ....   Wink

Общи условия

Активация на акаунт