Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 9
здравейте! опитах се да търся във форума, но за съжаление само се обърках допълнително. Някой може ли да препоръча наистина отговорен и ангажиран лекар в София за проследяване на бременност след поредица от спонтанни аборти? Опитала съм при поне 5 "светила", но те се оказаха меко казано разочароващи.

# 1
  • Мнения: 394
А диагностицирана ли е причината за абортите?Ако са направени всички изследвания и е предписано лечение от лекар в клиника по стерилитет, последващата бременност може да се проследява и от добър гинеколог, който не е работи в клиника по стерилитет.

# 2
  • Мнения: 9
ами там е работата, че имам напълно здраво нормално износено и родено дете на 7 тодини. Мислех, че това ми гарантира успешна бременност и когато решим да имаме второ. Но когато започнахме с опитите за второ, направих три спонтанни аборта в рамките на година и половина. Всичките около 7-ма седмица, след като първоначално се появява пулс, малко след това бременността спира да се развива.
 Изчетох всичко каквото намерих за имунологичните причини, за генетичните предразположения, направих си съответните изследвания и те не показаха никакви отклонения. Съответно до сега никой не се е ангажирал да ми предпише лечение.
 Междувременно се конуслтирах с няколко лекари, но навсякъде отговорът е - просто опитайте отново.
А мен ме е страх да опитвам отново! Имам нужда от специалист, който да се ангажира с проблема ми и да знае какво прави.
Между друго, имам и отрицателен резус фактор и затова след всяка бременност са едни допълнителни главоболия докато намерим навреме анти-Д гама глобулин, но поне до сега не съм пропускала да си го проставя.
Много бих искала да намеря лекар, на който да се доверя, но от досегашния опит не ми е останала много надежда. 

# 3
  • София
  • Мнения: 1 024
Ради, мисля, че в съседния подфорум "Рискова бременност" ще те насочат най-добре - там се коментират точно такива специалисти, разрови за конкретни проблеми, има доста теми и коментари за лекари.  Успех!!!

# 4
  • Мнения: 9
благодаря, speed! Като "новак" съм малко дезориентирана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт