Понеже не успях да намеря специален раздел за домашни любимци, а те все пак са хоби и имат връзка с този раздел, пускам темата тук. Ако прецените, че на друго място ще се чувства по-добре, ще съм благодарен, ако я преместите.
Подарявам котки, 2 броя Simple Smile Мъжки, който бе намерен на улицата и го взех с надеждата да му намеря стопаните. За съжаление усилията ми не се увенчаха с успех и сега го подарявам. Котето е кастрирано, на около 3 години, обича да яде, спи и да се лигави. Много е красив, около 5 килограма. Ето и снимки - цък, цък, цък, цък, цък.
Мацката я намерих пред офиса в полуумряло състояние, беше на по-малко от месец. Сега вече порастна и е стандартно дива за малко коте. Също обича да си похапва и да мърка много силно. Опашката й е пречупена и се вижда на една от снимките. Не виждам обаче тя да го е забелязала Simple Smile Ето и снимки - цък, цък, цък, цък, цък, цък.
И двете гадини си използват котешките тоалетни. Гальовни са и обичат да спят при хората. Мъркат силно. Ако искате още инфо, пишете лично съобщение, или на е-майл - brittany_m в abv.bg Simple Smile