Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 5 ноем. 2011, 14:14 ч.

Градски транспорт - проблем

  • 1 514
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 294
Здравейте,
Имам нужда от съвет.
Проблемът е следният - в петък, някъде към 15 часа се разпространяват съобщения, че от 06.11 - до 12.12 автобусни линии 69, 70 и 123 спират да преминават през бул. Климент Охридски. Живея в кв. Малинова долина и на практика това означава, че един месец ние оставаме без транспорт. Най-близките спирки са чак в Дървеница, но дотам, първо, са около 25 минути път пеша, второ, няма обособен пътен банкет. Човек трябва да върви по булеварда, който, особено сутрин, е доста оживен. Оставете студа и неудобството, опасно е.
Вчера вечерта, а и днес, звъним на всякакви сладури от СГТ, Столична община, Столичен инспекторат и какво ли още не, но тези хора в събота просто не работят. Сериозно се замисляме за някоя медия вече.
Преди време, докато траеше ремонтът на Околовръстното, пак бяха спрени тези автобуси, но за участакът имаше временна линия 70 А, този път такава няма да има.
Има и маршрутно такси, но то пак няма да минава оттук. Вариантът е с такси, но на този етап не можем да си го позволим, всеки ден 4 пъти - за мен и мъжа ми, пък и не смятам, че е нужно. В квартала има малки деца, възсратни хора, едва ли не, трябва цял месец всички да си стоим по къщите.
Некоректно е да не ни предупреждават, реално нито кола може да си намерим за толкова кратко време, нито пък има кой да ни върне парите за картите, които вече сме си закупили.
С други думи - много съм ядосана, но и твърдо решена да не оставям нещата така. Булевард Климент Охридски в този участък е напълно здрав и цял, така че не виждам проблем за тези 5 спирки да се осигури нормално придвижване на хората.
Какво да правя?

# 1
  • Мнения: 2 423
Никоя от промените ли не ви устройва?
Не вярвам да оставят хората да ходят километри пеша.


ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЕКТ „ИЗГРАЖДАНЕ НА МОСТ НА БУЛ. „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” ПРИ КМ 1+039” И ЗАПОВЕД  НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА:

1. ОТ 04.30 ЧАСА НА 06.11.2011 ДО 24.00 ЧАСА НА 11.12.2011 КАРАТ-С ЩЕ ПРОМЕНИ МАРШРУТИТЕ НА АВТОБУСНИ ЛИНИИ 69 И 70 КАКТО СЛЕДВА:

- В ПОСОКА ЦАРЕВА МАХАЛА И С. ПЛАНА: ОТ СБАЛ ПО ОНКОЛОГИЯ ПО МАРШРУТИТЕ ДО КРЪСТОВИЩЕ УЛ. „АКАД. СТЕФАН МЛАДЕНОВ” – УЛ. „8-МИ ДЕКЕМВРИ”, НАПРАВО ПО УЛ. „АКАД. СТЕФАН МЛАДЕНОВ”, УЛ. „ПРОФ. Д-Р ИВАН СТРАНСКИ”, БУЛ. „СИМЕОНОВСКО ШОСЕ”, НАЛЯВО ПО ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ И НАДЯСНО ПО УЛ. „БИСТРИШКО ШОСЕ” ПО МАРШРУТИТЕ;

- В ПОСОКА СБАЛ ПО ОНКОЛОГИЯ: ОТ УЛ. „БИСТРИШКО ШОСЕ” ПО ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ, БУЛ. СИМЕОНОВСКО ШОСЕ”, УЛ. „ПРОФ. Д-Р ИВАН СТРАНСКИ”, УЛ. „АКАД. СТЕФАН МЛАДЕНОВ”, УЛ. „8-МИ ДЕКЕМВРИ” И ПО БУЛ. „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” ДО СБАЛ ПО ОНКОЛОГИЯ;

2. АВТОБУСИТЕ ОТ ЛИНИИ 69 И 70 ЩЕ СПИРАТ НА ВСИЧКИ СЪЩЕСТВУВАЩИ АВТОБУСНИ СПИРКИ ПО МАРШРУТА И НА ВРЕМЕННИ СПИРКИ КАКТО СЛЕДВА:

- СПИРКА „СТУДЕНТСКА ПОЛИКЛИНИКА – ВРЕМЕННА” НА УЛ. „АКАД. СТЕФАН МЛАДЕНОВ” НА 30.00 (ТРИДЕСЕТ) МЕТРА СЛЕД УЛ. „8-МИ ДЕКЕМВРИ” В ПОСОКА ИЗХОД;

- СПИРКА „ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ – ВРЕМЕННА” НА ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ НА 30.00 (ТРИДЕСЕТ) МЕТРА СЛЕД ЛЕВИЯ ЗАВОЙ ОТ СИМЕОНОВСКО ШОСЕ В ПОСОКА УЛ. „БИСТРИШКО ШОСЕ”;

ЗАКРИВА СЕ ДВУПОСОЧНО СПИРКАТА „ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ” ПОД ЕСТАКАДАТА (КОДОВЕ 0414 И 0415).

3. ОТ 04.30 ЧАСА НА 06.11.2011 ДО 24.00 ЧАСА НА 11.12.2011 КАРАТ-С АД ЩЕ ЗАКРИЕ АВТОБУСНА ЛИНИЯ 123.

# 2
  • Мнения: 294
Цитираната част от булеварда е тази, която е 8-ми декември към спирката на метрото на Георги Димитров, частта от Климент Охридски, която е между Дървеница и Околовръстното, остава без транспорт.

# 3
  • Мнения: 96
Какво се кахърите, я по-бодро преизбрахме си кметицата така ще е !
Какво да кажем ние от жк"гоце Делчев и околните квартали,  вече половин година сме жертва на градската мегаломания наречена пътна инфраструктура. Вчера по трасето на автобус 83 от спирката на ул. Костенски водопад  до тази на жк красно село или общо четри спирки пътуването беше 1 час и 45минути #2gunfire потрес, потрес, ужас, ужас!!! #Cussing out

# 4
  • Мнения: 326
 Ами така е, Сандъкова има служелбна кола, нея не я интересува градският транспорт дали се движи и на какво мирише в него.

Общи условия

Активация на акаунт