Оооо, Пепи - има ли кремвирши?

  • 6 420
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 390
ами сега кремвиршите не са като едно време и са по-чупливи, аз дори трудно докарвам и формата на сърце (все се чупи в горната част)
вече дори не се старая да са "сърца", само ги наричам така, а иначе хмммм трудно ми е да обясня, но аз цепвам кремвирша по дължина, но не стигам до края - и двата, та се получава нещо като елипса- ми не е и елипса ама знам ли го какво е, та пълня това дето не го знам що за геометрична фигура е с плънката от сирене и яйце

# 31
  • Мнения: 128
Направи шишчета! Стават вкусни, редиш кренвирш,лук,чушка,домат и пак така. В нас имат успех!

# 32
  • Мнения: 2 274
Цитат на: evalinda
Направи шишчета! Стават вкусни, редиш кренвирш,лук,чушка,домат и пак така. В нас имат успех!

И после във фурната или на скара?

# 33
  • Мнения: 3 777
Това е страшно идейно Grinning  Благодаря

# 34
  • Мнения: 128
И после във фурната или на скара?[/quote]
На скарата,но сам пробвала и на тиган и пак стават вкусни.

# 35
  • Varna, Bulgaria
  • Мнения: 464
И аз не съм фен на кренвиршите, но понякога ги правя в бутер тесто-за закуска... Когато бях малка и майка  ми правеше такива
, ги наричаше "арестувани" кремвирши-много ги харесвах.
На Валентина също й харесват, но предпочитам по принцип да  й давам чисто месо.

# 36
  • Мнения: 928
Въпреки че знам с какво ги пълнят,много ги млатя тия кренвирши.Сега сме на LEKI.Иначе ги ям сякак-сурови ,печени,пържени,на пица ,със спагети и т.н.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт