Подкрепeте стомашния комфорт на своето дете!

  • 7 929
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 556
 Пробиотикът в NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 се казва Lactobacillus reuteri. Водата, в която се приготвя, трябва да бъде с температура  не по-висока от 40 градуса.

# 16
  • Мнения: 1 001
Пробиотикът в NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 се казва Lactobacillus reuteri. Водата, в която се приготвя не трябва да бъде с температура по-висока от 40 градуса.

# 17
  • Мнения: 243
Пробиотикът в NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 се казва Lactobacillus reuteri. Водата, в която се приготвя не трябва да бъде с температура по-висока от 40 градуса.

# 18
  • Мнения: 579
 Пробиотикът е Lactobacillus reuteri. След като се превари, водата трябва да бъде охладена до температура около 40 градуса преди приготвяне на млякото.

# 19
  • Мнения: 3 199
NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 съдържа пробитик Lactobacillus reuteri.
Начин на приготвяне - 7 лъжички от млякото се разтварят в 210мл преварена (за деца над 12 месеца може и изворна или от филтрираща кана) вода с температура 40 градуса. Водата не трябва да бъде над 40 градуса, за да се запази пробиотика в млякото.

# 20
  • Мнения: 394
Пробиотикът в NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 се казва Lactobacillus reuteri. Водата, в която се приготвя не трябва да бъде с температура по-висока от 40 градуса.

# 21
  • Мнения: 2 755
Напоследък често срещам твърдения, че продуктите на Нестле, не конкретно АМ, а десерти и шоколади съдържат ГМО. Вярно ли е това, дори и в минимално количество да е искам да знам истината.

# 22
  • Мнения: 16
Lactobacillus reuteri

# 23
  • Мнения: 1
Пробиотикът в NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 се казва Lactobacillus reuteri и водата, в която се разтваря не трябва да е с температура по-висока от 40 градуса, за да се запази пробиотика, горещата вода го унищожава.

# 24
  • Мнения: 54
Пробитикът е Lactobacillus reuteri.
Приготвя се като 7 лъжички от млякото се разтварят в 210мл преварена вода с температура 40 градуса. За да се запази пробиотика в млякото водата не трябва да бъде над 40 градуса

# 25
  • Мнения: 311
Пробиотикът  се казва Lactobacillus reuteri .
Водата, в която се разтваря не трябва да е с температура по-висока от 40 градуса, за да се запази пробиотика, горещата вода го унищожава.

# 26
  • Мнения: 31
Lactobacillus reuteri Simple Smile

# 27
  • Мнения: 272
Пробиотикът се казва Lactobacillus reuteri и водата, в която се разтваря не трябва да е с температура по-висока от 40 градуса, за да се запази пробиотика. Ако се използва по-гореща вода се унищожават пробиотъчните бактерии.

# 28
  • Samokov
  • Мнения: 346
Lactobacillus reuteri.

# 29
  • Мнения: 221
С изворна вода

Общи условия

Активация на акаунт