Царевичен хляб

  • 18 785
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 901
Детелина за мен е чест  Hug


breeze
не съм hedra , но аз имам вентилатор на фурната, но не го ползвам.. Ще стане.... може би без вентилатор ще се наложи да увеличш времето с 5-8 минути или малко повече....  Simple Smile

# 16
  • София
  • Мнения: 39 771
И аз съм с обикновена фурна, но мисля, че няма да има проблем.

# 17
  • Мнения: 581
Отново благодаря!
В събота или неделя ще пробвам  fadein

# 18
  • Мнения: 27 524
Хедра, снощи го спретнах този хляб по твойта хубава рецепта и стана супер. С едно малко изключение обаче - ужасно е солен  Sick Сигурна ли си, че трябва 3 чаени лъжички сол? Не е ли много? Даже и три кафени ми се струват много, аз си сложих 3 чаени, обаче е прекалено солено така. Някой друг прави ли го? Само на мен ли ми стана солено?

# 19
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 374
Толкова си бяха в оригиналната рецепта и аз с толкова го правих. Може би ако по принцип предпочиташ по-безсолни, да ти дойде в повече newsm78 Ама на неща с царевично брашно по принцип се слага повече сол, иначе става сладникаво от царевичното брашно - затова не ми е направило впечатление.
Ти пълни ли ги сложи - моите бяха равни Grinning

# 20
  • Мнения: 27 524
Пълни, пълни  Grinning  Другия път ще сложа по-малко и готово. Много вкусно стана иначе. Малко ми се мотат из устата двата вида грис, ама е хубаво  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт