Шишчета с кренвирши

  • 2 939
  • 23
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • Всички
  • Мнения: 375
2 кренвирша
2 чушки
2 гл. лук се нарязват на парчета - 2 см, нанизват се последователно на шишчета и се постават в  смесени 2 с.л. олио, 2 с.л. оцет и 2-3 скилидки чукан чесън. После ги мятате на скарата. Бързо, лесно, вкусно!!!

# 1
  • софия
  • Мнения: 376
ние много обичаме кремвирши,така че ще се пробва

# 2
  • Мнения: 1 708
Аз правя подобни само че на тефлонов тиган.Друго си е обаче да замирише на скара!
Ще пробвам! Peace

# 3
  • Мнения: 2 591
хм, размислихте ме! аз съм фен на кремвиршите, но никога не съм правила шишчета!

sneji_ , как точно ги правиш в тефлоновия? с ребра ли ти е  newsm78, защото моят не е  Rolling Eyes

# 4
  • Мнения: 1 708
хм, размислихте ме! аз съм фен на кремвиршите, но никога не съм правила шишчета!

sneji_ , как точно ги правиш в тефлоновия? с ребра ли ти е  newsm78, защото моят не е  Rolling Eyes


Не е на ребра.Нареждам парче кренвриш,пиперка,гъбка,лук и запичам от всички страни на трфлоновия тиган и стават страхотни!

# 5
  • Мнения: 159
 Благодаря за рецептата. Не съм чувала за такива шишчета, но ще ги направя.

# 6
  • Варна
  • Мнения: 1 553
Страшно експедитивни шишчета! PeaceТака като ги гледам ще станат и с друг вид малотраен колбас или с пушено месо. Hug

# 7
  • Мнения: 1 117
Да попитам колко време престояват шишчетата в олиото оцета и чесъна Simple Smile

# 8
  • Мнения: 663
Стахотна идея ,ще пробвам  chef.Благодаря  bouquet

# 9
  • Мнения: 431
Ей тва ще ни е вечерята днес  Peace

Страшно експедитивни шишчета! PeaceТака като ги гледам ще станат и с друг вид малотраен колбас или с пушено месо. Hug
Аз съм яла шишчета от сирене и кашкавал обвити с бекон и леко запечени . Ммммммм бяха много вкусни  Peace

# 10
  • Севлиево
  • Мнения: 1 666
След лесните шницели, това е другата страхотна рецепта от Тина-Рина   bouquet

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 15:09 от майчето

# 11
  • Мнения: 375
Благодаря! Шишчетата стоят в сместа 15-ина минути. Пропуснала съм да пиша и малко сол към оцета, олиото и чесъна.

# 12
  • Мнения: 375
Сигурно ще са вкусни и с наденичка, или пушено месо, или някакъв колбас.

# 13
  • Мнения: 6 996
А вместо чушки какво друго да им сложа? Мъжът ми не яде чушки и гъби Rolling Eyes Иначе като гледам, с тия шишчета даже и аз бих се справила, а той би се зарадвал да не ядем веднъж принцеси или картофи... Mr. Green

# 14
  • Мнения: 431
Аз вместо сол сложих соев сос и повечко чесън и ммммммм ....... ето го резултата  Wink
http://img526.imageshack.us/my.php?image=pic0001wa7.jpg

# 15
  • Мнения: 27 524

Точно така звучи. Обезателно ще се пробва и то скоро  eat После ще пиша впечатления  Simple Smile

# 16
  • Мнения: 5 026
Интересно!Ще пробвам!

# 17
  • Мнения: 1 352
Аз вместо сол сложих соев сос и повечко чесън и ммммммм ....... ето го резултата  Wink
http://img526.imageshack.us/my.php?image=pic0001wa7.jpg


Каква ти е гарнитурата? Ориз със спанак ли? Ще кажеш ли как я приготвяш?

Тина, за пореден път ти се възхищавам на идеите.
Лесно, евтино, ефетктно и най-вече вкусно!
Благодаря Heart Eyes.

# 18
  • Мнения: 375
Много се радвам, че рецептата ви харесва! Напоследък съм доста натоварена и прибягвам все по-често до готварския ми тефтер за нещо бързо, лесно и вкусно. Между другото - харесаха ли ви шницелите и супата от тиквички?

# 19
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Интересно!Ще пробвам!
Peace

# 20
  • Мнения: 431
Аз вместо сол сложих соев сос и повечко чесън и ммммммм ....... ето го резултата  Wink
http://img526.imageshack.us/my.php?image=pic0001wa7.jpg


Каква ти е гарнитурата? Ориз със спанак ли? Ще кажеш ли как я приготвяш?

Тина, за пореден път ти се възхищавам на идеите.
Лесно, евтино, ефетктно и най-вече вкусно!
Благодаря Heart Eyes.
Да ориз със спатак ми е гарнитурата .  Спанака го запържвам с масло,  лук  и солчица - нищо друго не му слагам. Като се запържи малко наливам една каф. чашка вода и след като изври е готов. Това е  Hug

# 21
  • Мнения: 1 352
А ориза newsm78?

# 22
  • Мнения: 431
Този път ориза го направих от готовите ризота за по бързо  Wink . Те са в найлонови торбички ,пускаш го да ври 20 мин. и  е готово  Peace. Но май моя си предварително запържен ориз става по вкусен Naughty

# 23
  • Мнения: 56
 Thinking
не съм фенка на кренвиршите от гледна точка на "незнайният им състав"

Общи условия

Активация на акаунт