Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 297
при д-р Владимиров съм чак на 19.05.моля помогнете имам ли яйчников резерв.хормоните са от 3 ден на МЦ.FSH-4.60 с норма фол.2.4-9.3 LH-5.02 с норма фол.1.9-8.0 ESTRADIOL 0.473 с норма 0.08-0.79 PROLACTIN 20.47 норма 90-523 AMX 0.487ng с норма от 1 до 10ng INXIBIN B <10 норма от 10 до 200pg/ml.благодаря ви.
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Пролактинът е нисък, трябва да се потърси причина. Пушиш ли?
ФСХ и ЛХ са добре, което е добре.
Ихибин и АМХ не са добре, но лекарят трябва да те прегледа в началото на цикъла, за да види дали има достатъчно зараждащи се фоликули, което определя също яйчниковия резерв.
Цитирай


Мнения: 297
благодаря ти лали.за пролактина пия достинекс.всеки месец имам по 1 фоликул но при стимулация нямаше отговор.
Цитирай


Мнения: 297
здравеите момичета.при ендокринолог съм след седмица моля ви да коментирате тези резултати FT3-4,940pmol/i при норма 2,25-6,00       FT4-21,380pmol/i норма 9,15-23,86       ТАТ-16,8iu/ml норма <34.00iu/ml       MAT-1.6iu/ml норма <12.00iu/ml           TSH-1,644mu/i норма 0,35-5,00.благодаря ви.
Цитирай


Мнения: 297
никои ли няма мнение.питеснява ме че МАТ е доста нисък,а FT4 на горна граница.това проблем ли е?
Цитирай

Варна

Мнения: 1 347
Здравей "djena", точен отговор ще ти даде единствена доктора ти , но е видно че някои хормони не са в допустимите стойности.Мисля , че всичко се нормализира медикаментозно.При мен всички хормони са в норма само пролактина беше в горната граница и по съвет на лекуващия ми лекар го свалихме до 69 и тогава забременях след 10 годишни опити , но радостта ми бе кратка.
Сега ще правя инвитро във Варна.Желая ти успех и радостни новини!!!! baby_neutral
Цитирай

София

Мнения: 85
Здравейте и от мен!
Токущо получих резултатите от лабораторията, но нещо не ми е много ясно.
Направих ги на своя глава на 4ден от цикъла в Цибалаб/ не знам колко са надеждни/, но имам час в клиниката на Щерев след 1седмица, а не ми се чака до тогава.
Моля за коментар!

Prolactin           213.2IU/l            М(45.0 - 375.0); Ж(59.0 - 619.0)
LH                     5.87IU/l              М(1.5-9.3) Ж(фол 1.9-12.5, овул 8.7-76.3, лут 0.5-
FSH                   7.92IU/l              М(1.4-18.1) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5
Estradiol           187.6pmol/l        М:до191; Ж:от1-10г.22-99.1,фол 40-606,овул 536-193
Testosteron      1.18nmol/l          М:от 1-12г.0.10 - 2.37;от 13-17г.0.98-38.5;над 17г.8.4-28.7 Ж(0.5 -                           2.6)


Копирах ги направо без промени.
Благодаря предварително

 
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.