Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!



запомни ме Забравена парола Активация на акаунт





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma



1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-13 от 13 отговора
От известно време гледам различни керамични тигани. Това, което ме притеснява е дали са устойчиви. Дали се почистват лесно и остават ли петна. Често докато готвя доливам студена вода, а чувам, че това е пагубно за тези съдове.
Някой ползва ли ги и споделете отзиви за керамичните съдове.
Цитирай


Почистват се много лесно-само тр.да се остави да изстине напълно и тогава миеш.Имам 1 от около година-Моneta-не е надраскан изобщо и един от скоро от промоциите в Била и от него съм доволна много.И аз доливам студена вода,докато готвя.
Цитирай


И аз си купих от Билла. Няма грешка и смятам, че е покритието е по-добро от тефлона.
Цитирай


Наскоро говориха по ТВ-то, че тефлона след като се надраска и се готви в него бил канцерогенен!
Затова и аз мисля да се ориентирам към керамичните съдове.
Цитирай


Записвам се за ви следя че и аз съм се насочила на там не само за тигани ами и за тавички и тенджерки.
Цитирай


Запис,че и аз мисля да се преориентирам към керамични вместо тефлонови тигани.Тези от Била на вид и на мен ми харесват.
Цитирай


Да много по-красив е от другия,който имам.Аз и тенджерите много харесах,ама им се ядосах щото ни продават капака отделно и не си купувам.Уж керамиката най-безвредно покритие за сега,ама да видим и за нея дали няма да изскочат някакви сведения след време Smile
Цитирай


Наскоро говориха по ТВ-то, че тефлона след като се надраска и се готви в него бил канцерогенен!
Затова и аз мисля да се ориентирам към керамичните съдове.
Да, май същото предаване гледах и аз. Затова гледам да се преориентирам.
И въпросче - на керамични котлони ли готвите, че гледах отдолу нямат релеф, като тези които ползвам.
Да не се окаже проблем.
Цитирай


Аз ползвам стъклокерамични котлони, но самият тиган не се плъзга. Дъното на тигана е равно, но има удебеляване, така че не вярвам да се издъни като стария ми Тефал.
Цитирай


Много съм доволна от керамичните тигани и тенджери. Лесно се почестват, не залепва нищо.
Готвя на стъклокерамичен плот- проблеми няма.  Peace
Цитирай


а някой използвал ли ги е на газов котлон
Цитирай


Има тема, в която надълго и нашироко са обсъждани

Най-добрите (и безвредни) съдове за готвене?
Цитирай


а някой използвал ли ги е на газов котлон
И аз се интересувам и не намерих инфо в другата тема
Цитирай


ами в сайта на Делимано прочетох че стават и за газов котлон и днес си купих от Кауфланд.Реших да пробвам първо с него защото е само 15 лв.По лесно се прежалват като са по евтини.Между другото си купих по рано от там и керамични ножове и съм доволна. chef
Цитирай


1-13 от 13 отговора