Искам най-сетне да си купя миксер, но условието е следното - не искам да ме пръска. Със стария винаги омазвах всичко наоколо, както и да го държа и сега съм се решила да взема нещо с купа.
Само че не мога да разбера каква е разликата в разбиването с обикновен миксер и т.нар. тип "купа за нарязване" - имала съм и двете но съм правила две различни неща с тях...
Спрях се на два модела и не знам кое е по-практично и ще ми върши повече работа.
(Готвя доста и да ви кажа имам голяма нужда от роботизиран помощник вече). По-нататък съм се зарекла цял робот да взема, но засега са ми доста скъпи (или поне модела, на който съм се спряла).
и
Но като цяло се замислям дали да не си взема отново нещо като това (което ме пръскаше преди), изглежда ми най-практично като вариант .....
Ще се радвам да споделите отзиви за типовете уреди