Глазура

  • 960
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3 743
Помогнете ми с идея за глазура, която да е:

- твърда на стайна температура (т.е. едно върху друго да може да се сложат сладкиши украсени с нея, без да се размаже)
- да няма яйца или ядки, това и изключва и купени шоколадови кувертюри, защото става дума за алергия към ядки Peace
- по възможност да не е само захар и масло, т.е. по-лек вариант

Благодаря на всички Hug

# 1
  • Мнения: 768
Освен за захарно тесто, за друго толкова твърдо не се сещам.

# 2
  • Мнения: 368
Ето тук има няколко глазури, виж дали ще си харесаш някоя:
http://cakeslibrary.blogspot.com/search/label/%D0%93%D0%BB%D0%B0 … D0%B8%D1%88%D0%B8

# 3
  • Мнения: 3 743
Ето тук има няколко глазури, виж дали ще си харесаш някоя:
http://cakeslibrary.blogspot.com/search/label/%D0%93%D0%BB%D0%B0 … D0%B8%D1%88%D0%B8

Благодаря  bouquet Прегледах ги.

Можеш ли да ми кажеш тази как точно се прави:
Глазура с кондензирано мляко: (natalyna)

Подсладено кондензирано мляко

# 4
  • Мнения: 368
Ето тук има няколко глазури, виж дали ще си харесаш някоя:
http://cakeslibrary.blogspot.com/search/label/%D0%93%D0%BB%D0%B0 … D0%B8%D1%88%D0%B8

Благодаря  bouquet Прегледах ги.

Можеш ли да ми кажеш тази как точно се прави:
Глазура с кондензирано мляко: (natalyna)

Подсладено кондензирано мляко

Тази няма да ти свърши работа, тъй като не изсъхва - това е просто подсладено мляко, оцветено с бои.
Аз бих ти препоръчала бялата ледена глазура. А водата можеш да замениш с лимонов сок и също да оцветяваш по желание  Hug

Общи условия

Активация на акаунт