Снежи, наистина днес беше много хубаво. Пак ще дойда, че то вашият мол има ли обикаляне. Станах ето така . Сега се сетих и как Слава пазарува. Стига да са излезли ще пусна снимки. Като си хареса нещо и започне да оглежда етикета. Интересува се вече от размери и цени
Наде, сега да пусна и аз мойта любима рецепта за пилешко. Пилешките гърди се нареждат в намазана с олио тавичка. Отгоре се наръсва пилешки бульон, настъргва се кашкавал моцарела и се маже с майонеза Helmans. Пече се 30мин-1 час във фурната. Става страхотно вкусно. От топлината, майонезата (която е олио и яйце) се разтопява, олиото се свлича надолу разтопява кашкавала и овкусява пилето, докато яйцето прави златиста коричка. Цялото приготовление е много бързо, панирането по принцип повече време отнема. Иначе майка ми често приготвя пилешкото с яйце и брашно. Не се тревожи за опържването, то на пилешкото малко му трябва. Само ако са по-дебели гърдите ги резне и поучукай малко. В готварският бях попаднала на една друга много хубава и лесна рецепта. Като я намеря ще ви я пусна тук.
Сега за срещата. Ние няма да можем да дойдем тази събота-неделя, както и следващата. То тогава се получава и long weekend.