От няколко месеца съм изпаднала в проучване в интернет на тези "бързи" храни, завити в питки.
Чета рецепти, гледам видеа, но още не мога да разбера каква точно е разликата между дюнер, бурито, тортила и такос.
В питката ли е, в пълнежа ли е, не мога да разебра.
Какви са точно КЛАСИЧЕСКИТЕ рецепти, без разновидности? Искам да науча всяко едно от тях какво е, но класическо, без разновидности.
Отделно изучавам ньоки и пелмени. Зная, че ньоки са с картофи (гледах едни прекрасни по 21 китчен, пробвах се и се провалих още на картофите, които сварих - купих си специална преса и тя се изкриви, докато ги пресовахме ).
Много съм се запалила по КЛАСИЧЕСКИ храни - торти, пайове, тартове и т.н Но наистина искам да е класическо и изчистено ядене - без всякакви допълнителни добавки.
Та сега за тези питам - в питките.
Аз и питките искам да си правя сама, но в интернет е страшно от рецепти - не мога да се ориентирам. Един прави едни питки, казва, че са за тортили, друг ги ползва за бурито, друг за дюнер. Не мога да отсея кое кое е .
Към модератора: отдавна не съм отваряла нова тема, извинявам се, ако вече е пускана такава тема. Не можах да намеря, въпреки, че пуснах търсачката.
Благодаря.