От другата страна бих съжалявала за нещо, което съм искала, но не съм постигнала. Ето пример за подобна ситуация - имам позната, която е на ръководна позиция в голяма фирма, с огромна заплата, пътува из целия свят и по работа, и за лични цели. Разведена е, учи втори чужд език, на 50 години изглежда чудесно и има гадже чужденец. Живее в центъра на столицата в собствен апартамент и има и други скъпи имоти. Т.е постигнала е всичко, към което някой би се стремил в жовота си. Обаче няма деца, не защото не е искала, а по здравословни причини (има няколко спонтанни аборта). Ако аз бях на нейно място бих съжалявала, защото съм искала деца, взела съм избора да имам такива и не се е случило по независещи от мен причини.
Ето това е моята позицият по темата - не съжалявам за никакви направени от мен избори в живота ми ако са изцяло по мое решение след преценка на плюсовете и минусите във всяка ситуация. Бих съжалявала ако съм искала нещо съзнателно и то не се е случило, а аз не съм могла да направя нищо по въпроса.

После вече като ги бях купила и то на много изгодни цени ги изпрах и ги ползвахме.