Кауфланд - тема 24

• 101 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Кауфланд имат ли същата политика като Лидл - да се връща без проблем закупен уред?
Чудя се на въртящата се четка за коса Ровента, но не съм сигурна, че ще се справя с боравенето й и че ще ми хареса като цяло ефектът от нея.

# 151
Кауфланд имат ли същата политика като Лидл - да се връща без проблем закупен уред?
Да  Peace

# 152
Някои закупи ли и пробва ли уреда за сушене на плодове? До утре трябва да измисля дали да купя и дали си заслужава?
Купих и пробвах. Суших ябълки, предварително нарязани на тънки филийки. Станаха идеални, за около 5-6 часа. Засега съм доволна.
Благодаря, купих я. Не за мен, за подарък на майка.

# 153
  • Русе
Да  Peace
Аз знам, че могат да се връщат стоки, но знаете ли какъв е срока, в който могат да се върнат?

# 154
# 155
Ако става дума за уред с гаранция, тя е 3 години.

# 156
  • Русе
Благодаря, DeVa®!

Ако става дума за уред с гаранция, тя е 3 години.
Не, не е за уред, за сутиен става въпрос. Купих за майка ми, но и е малък(явно не си отговарят на номера, щото тя носи точно този номер). Днес ще го заменя за един номер по-голям. Вероятно чак в неделя ще може да го премери. За това питам. Ако се наложи пак връщане дали имам време.
Днес ще ходя да купувам стоките от промоцията със звездички, че да не вземат да свършат, както кетчупа предната седмица Grinning

# 157
Аз мисля, че този кетчуп изобщо не имало доставка, затова са предложили оферта с по-малкия.

# 158
  • Русе
Аз мисля, че този кетчуп изобщо не имало доставка, затова са предложили оферта с по-малкия.
При нас служителката на Информация ми каза, че е имало малко и в понеделник сутринта е свършил. Аз отидох по обяд и нямаше. Нямаше нито табела, нито етикет някъде.

# 159
То пък да е нещо, а то кетчуп пълен с химикали... Rolling Eyes

# 160
  • Русе
То пък да е нещо, а то кетчуп пълен с химикали... Rolling Eyes
Нали уж Хайнц няма.
Днес пак народ. Спрейовете Глейд въобще ги нямаше. Иначе другите продукти със * от списъка ми бяха налични. Обаче спагетите се утрепах да ги търся. Оказа се, че са чак при соковете и безалкохолните.

# 161
Някой такава преграда за бебета взимал ли е? Аз имам подобна, но търся за вилата. тази е на значително по-изгодна цена, а и в магазина изглежда ОК, но търся и лично мнение.

# 162
  • София
Да  Peace
Аз знам, че могат да се връщат стоки, но знаете ли какъв е срока, в който могат да се върнат?

А дали може да е в друг магазин от веригата? И аз трябва да върна нещо, а ми е далече. Sad

# 163
Мисля, че може.

# 164
Може, да.

Общи условия

Активация на акаунт