Кауфланд - тема 24

• 101 114
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Ясно...благодаря.

# 181
Ходих до К, беше някаква лудница, повечето стоки от промоциите бяха изчерпани, например тоалетната хартия Емека беше свършила, кърпички бочко- също. От кошничките на Бреф бяха останали само лимониви...еми като затваряте един филиал, заредете добре най близкия му, много сте смотани. #2gunfire
Термометър намерих с 300 зора, обаче май не работи, то за 4 лева какво ли очаквам, но се оказа, че съм с 35,5С  Shocked Crazy

# 182
Вие, ако вярвате на тези евтини термометри. И преди съм писала, че не отчитат правилно, особено ако не е висока температурата.

# 183
  • Варна
Ходих до К, беше някаква лудница, повечето стоки от промоциите бяха изчерпани, например тоалетната хартия Емека беше свършила, кърпички бочко- също. От кошничките на Бреф бяха останали само лимониви...еми като затваряте един филиал, заредете добре най близкия му, много сте смотани. #2gunfire
Термометър намерих с 300 зора, обаче май не работи, то за 4 лева какво ли очаквам, но се оказа, че съм с 35,5С  Shocked Crazy

Това кой Кауфланд е  ? Аз за момента преоткривам кварталните магазинчета, докато им тече ремонта  Grinning.

# 184
Термометър намерих с 300 зора, обаче май не работи, то за 4 лева какво ли очаквам, но се оказа, че съм с 35,5С  Shocked Crazy

Това кой Кауфланд е  ? Аз за момента преоткривам кварталните магазинчета, докато им тече ремонта  Grinning.
На Мол Варна.

# 185
  • Варна

.......................................
На Мол Варна.

Да знам къде няма смисъл да ходя  Mr. Green

# 186

.......................................
На Мол Варна.

Да знам къде няма смисъл да ходя  Mr. Green
И  аз няма да ходя, освен ако не пуснат нещо супер предизвикателно. hahaha

# 187
Вчера купих загряваща подложка Медисана. Изпробвах я, доволна съм засега. Имам и от Лидъл- те са с повече екстри и бяха с +5 лева, но и тази ще върши работа. По-тънка е от лидълската, което спестява място при съхранение. Party
Някой с мнение за ел. възглавниците, коланите и уреда за затопляне на крака?

# 188
Аз да питам за този уред за маникюр някакви мнения?

# 189
  • с/у ОколоМръсТното
Някой да е виждал ел. възглавница МЕЛИСАНА (ако не бъркам името), която е на промоция в някой софийски Кауфланд?

В Младост и в Люлин нямаше.

# 190
Вие, ако вярвате на тези евтини термометри. И преди съм писала, че не отчитат правилно, особено ако не е висока температурата.
Подкрепям термометрите са голям боклук. Не си го причинявайте.

# 191
Комплекта за маникюр си го купих от Лидл, подобен е на този. Не мога да се справя с него, така ми седи.... Mr. Green

Дайте мнение за електрическата подложка/одеало - струва ли си? ММ не иска подобна, че е чувал, че са некачествени и може да стане късо съединение.  newsm78

# 192
  • с/у ОколоМръсТното

Дайте мнение за електрическата подложка/одеало - струва ли си? ММ не иска подобна, че е чувал, че са некачествени и може да стане късо съединение.  newsm78

Няма страшно, сегашните, предлагани в Кауфланд са с 90минутен таймер за изключване.
Аз досега ползвах една близо 40г, но доста е нагоряла.
И докато си намеря пак ел.възглавка ползвам едно ел. одеяло. То е на 10-ина години. Здраво е. Няма проблем.

# 193
Мерси за мнението, ще водя преговори вкъщи да купуваме....  Mr. Green

# 194
Относно ел.одеалата-не съм ги видяла на живо и като цена не знам как са,но мин.год.и аз се интересувах (имаше и в лидъл),накрая взех на майка от една сливенска фирма с доставка(само по нета-нямат магазин),е..цяла зима спа на нея(постелката) и каза,че е супер доволна.Т.е.вижте и в нета какви са вариантите

Общи условия

Активация на акаунт