Кауфланд - тема 24

• 99 900
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Аз и други потребителки питахме преди време, но се оказа, че този препарат отдавна не се внася.
Не помня кога/тази година беше/ но последно някой беше ходил и във фирма вносител,
нямало търсене, търсили сме го само 4-5 потребителки и т.н.
Замених го с АМО на Липненски, 2-3 страници бяхме изписали  Heart Eyes

# 91
Помня, че писахме, че нещо е изчезнал, ама все се надявах да се появи.....Или поне за поръчка  по нета.  Tired

Нещо не мога да открия друг препарат да е "моя". Все ми остават бели следи по плочките - пробвах на Фрош, един на Астониш и разни други, вече не помня имената, но не ми допадат толкова, както Пайн Сол.  Tired

# 92
Дали някой е виждал скоро в Кауфланд /или някъде другаде/ от препарата Pine Sol. Бях много доволна от него, но нещо изчезна от магазина.  newsm78
Спрян е вноса, питахме.  #Cussing out

Пробвай пулирапид, аз минах на него, защото водата ни е варовита и ми трябва нещо да бори котления камък. Peace

# 93
  • Русе
Дали някой е виждал скоро в Кауфланд /или някъде другаде/ от препарата Pine Sol. Бях много доволна от него, но нещо изчезна от магазина.  newsm78
Спрян е вноса, питахме.  #Cussing out

Пробвай пулирапид, аз минах на него, защото водата ни е варовита и ми трябва нещо да бори котления камък. Peace
Останах с впечатление, че го ползва за почистване на пода. Пулирапида е за бани и санитария.
И аз си бях купила хваления Пайн сол, за да чистя пода. Делихме го с една приятелка. Ами - нищо особено. Мненията и на двете ни се припокриват.

# 94
Розов пулирапид разреден в кофата с вода ми върши работа, обаче пайн сол ми харесва много повече.

# 95
Розов пулирапид разреден в кофата с вода ми върши работа, обаче пайн сол ми харесва много повече.

Има ли го този Пулирапид в Кауфланд, да се загледам другия път... newsm78 bouquet

# 96
Добре де, той не е ли за варовик Пулирапид-а?
Или вие за теракот го искате?
Че моите подове са ламинат и не мога да схвана?

От препаратите Амо на Липненски нищичко свястно не съм си купила. Даже и не го знам този, за сан.фаянс ли е?

# 97
Пайн Сол-а го ползвах универсално, много бях доволна. Разреждах го малко на око, но все ми беше добре. Много хубаво изчистваше плочките в банята, почти без търкане ставаха като нови. А са тъмнокафяви и им личи много варовика от водата.  Tired

# 98
  • Сливен
Натали,за плочки мога да ти препоръчам препарата на DM за баня,спрей бяла опаковка 750мл.

# 99
Добре де, той не е ли за варовик Пулирапид-а?
Или вие за теракот го искате?
Че моите подове са ламинат и не мога да схвана?

От препаратите Амо на Липненски нищичко свястно не съм си купила. Даже и не го знам този, за сан.фаянс ли е?
За ламинат не. Аз гранитогрес и фаянс чистя с пулирапид. Пайн сол е универсален дори и за кухненски повърхности става...
От ДМ, не съм пробвала нищо, ако препоръчате нещо без мирис бих. Thinking

# 100
Натали,за плочки мога да ти препоръчам препарата на DM за баня,спрей бяла опаковка 750мл.

Благодаря. На пяна ли излиза или е като струя?

# 101
  • Бургас

Благодаря. На пяна ли излиза или е като струя?
Аз за банята ползвам Астониш-Bathroom.Без усилие почиства и огледалата в банята и кранчетата

# 102
пуснали са някакъв нов пулирапид (зелен), универсален се води, може и за под да става

# 103
  • Сливен
Натали,може и като пяна и като струя.Има аромат за мен е по-приятен от пулирапида.

# 104
  • Русе
Пайн Сол-а го ползвах универсално, много бях доволна. Разреждах го малко на око, но все ми беше добре. Много хубаво изчистваше плочките в банята, почти без търкане ставаха като нови. А са тъмнокафяви и им личи много варовика от водата.  Tired
Честно да ти кажа - разсмя ме Joy Какъв варовик в София? Та там водата е една от най-меките в България. Аз съм го ползвала, когато живеех в Ловеч, Там водата не беше много варовита и въпреки това не бях доволна при почистване на банята. За универсален препарат може и да става, но не и за почистване на варовик. А универсални почистващи препарати - дал Господ.

Общи условия

Активация на акаунт