Кауфланд - тема 24

• 99 913
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Може да ти е смешно, ама на тъмнокафяви плочки всяка капка личи.   Mr. Green ooooh! Ма пуста мода.... Mr. Green

# 106
  • Русе
Може да ти е смешно, ама на тъмнокафяви плочки всяка капка личи.   Mr. Green ooooh! Ма пуста мода.... Mr. Green
Знам, знам. В банята ни на село плочките са тъмно сини, при твърдост на водата 24dh. За това тук в Русе сложихме бежови, но стъклата на душ кабината са голям проблем, при това не ползваме сапун, а душ гел.

# 107
Абе, все си е слугуване на таз баня - плочки, преграда, огледала....край няма.  Mr. Green

Пайн Сол-а ми беше много добре, понеже с парцал, напоен с разтвор, директно бършех и падаше всичко без да се налага голямо търкане и без да остават петна от препарата.  Confused

# 108
В брошурата има бодита, с презрамки, с ръкави. Качествени ли са, заслужава ли си само заради тях да отида до Кауфланд?  Simple Smile

# 109
Говорете ми за варовик.. #Cussing out.няма изчистване душ кабината, иде ми да я изкъртя и да сложа едно перде. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 110
Говорете ми за варовик.. #Cussing out.няма изчистване душ кабината, иде ми да я изкъртя и да сложа едно перде. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Има едни гъбички - водят ги "магическа гъба", където без препарат може да се чисти. Та, с такава гъба /но си я купи от немските магазини, иначе има ментета/ и с препарат - за чинии или течен сапун може и нещо от рода на Циф, се измива перфектно, но трябва да си я минеш цялата. Не е нужно да търкаш силно, но не е и само да напръскаш. После плакнеш. Така мия стъклената преграда, но за цялата баня ми е много да търкам с гъбето. Пайн Сол-а си го разтварях и с по-големичък парцал минавах, лъсваха плочките. Peace

# 111
Оф писна ми. Един ден е измита, и след седмица пак бяло...Гледам да се пазя от препарати, че съм в 6-тия месец, и ми миришат гадно. Crossing Arms

# 112
В брошурата има бодита, с презрамки, с ръкави. Качествени ли са, заслужава ли си само заради тях да отида до Кауфланд?  Simple Smile

Аз си взех и според мен са съвсем ОК. За зимата са ми чудни.

# 113

Аз си взех и според мен са съвсем ОК. За зимата са ми чудни.

bouquet Има ли светли цветове, бяло или екрю?

# 114
  • София
От бодитата с презрамки имаше и бяло и екрю. При нас бяха така нахвърляни, че ми беше невъзможно да намеря размер и цвят. От тези с ръкавите видях само тъмни цветове.

# 115
От бодитата с презрамки имаше и бяло и екрю. При нас бяха така нахвърляни, че ми беше невъзможно да намеря размер и цвят. От тези с ръкавите видях само тъмни цветове.
При нас бодитата още в понеделник бяха много разхвърляни и светли цветове не видях. Също щях да си взема светло, въпреки че ми се сториха доста тънички, и доста еластични.

# 116
  • shumen
Аз днеска ходих и беше някакъв ужас.Бодитата поеечето бяха разхвърляни и не можеше да се намери нищо.

# 117
  • Русе
Момичета, някой купи ли си подочистачка? Моята, тече, като се остави пълна. Тубичката капеше, като я напълних още.Така ли трябва да е или е дефектна и да отида да я сменям?

# 118
Здравейте, момичета!

Някой да си е купил ютията TEFAL от промоцията? Доколкото прочетох на кутията покритието е алуминиево.Старата ми ютия е с керамично покритие. Не зная как ще се държи тази ютия, дали няма да лепне? Цената много добра ми се вижда от 59 лв-. 29 лв. 
Мерси!

# 119
Дами, имам една скреч карта за регистриране, но не мога да намеря къде точно в сайта да я регистрирам. Ще ми дадете ли линк или да ми обясните?

Общи условия

Активация на акаунт