Кауфланд - тема 24

• 101 053
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Бакпулвера не е ли при брашната? Аз лично не си слагам нищо непотребно в количката, колкото и да обикалям. Така че тази логика за разместването не винаги сработва. Радвам се, че махнаха промоционалните стоки от централния коридор, защото направо ставаше задръстване и човек не може да мине от там.

# 436
Здравейте,  тази вечер отворих кутия вино на Асеновград, която е на промоция и има вкус на оцет и е пресечено и мътно. Дали мога да го върна? Имам касова бележка. И някой друг купувал ли е от виното и как е?

# 437
Бакпулвера не е ли при брашната?

Не,няма го там. Има ванилия,канела, захарни украси и всякакви продукти, но не и бакпулвер. При следващото ми пазаруване  че попитам служител.

# 438
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Бакпулвера е при нишестетата, кокосовите стърготини и канелата

# 439
  • София

Здравейте,  тази вечер отворих кутия вино на Асеновград, която е на промоция и има вкус на оцет и е пресечено и мътно. Дали мога да го върна? Имам касова бележка. И някой друг купувал ли е от виното и как е?
Върни го. Няма да ти откажат.

# 440
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защо да са пълен боклук помпите?
Нашата е с логото на Девин, ползваме я 11 -та година вече.
И нашата е такава и я ползваме десетина години вече, но тези в Кауфланд са различни - много по-смотани са и изглеждат като нещо, което ще се разпаден за нула време.  Rolling Eyes

# 441
Защо да са пълен боклук помпите?
Нашата е с логото на Девин, ползваме я 11 -та година вече.
И нашата е такава и я ползваме десетина години вече, но тези в Кауфланд са различни - много по-смотани са и изглеждат като нещо, което ще се разпаден за нула време.  Rolling Eyes
Нашата е такава - разпадаща се Grinning. Решиш ли да я стегнеш малко, тя се разглобява. Ама след секциото гледам да не вдигам много тежко, та съм принудена да я ползвам Simple Smile

# 442

Върни я задължително. В това отношение винаги са били коректни. Никъде другаде не ми приемат реклмациите безпроблемно, а рискът си го има, защото и в К, и в Била еднакви марки продават и то се разваля от производителя, но като не можеш да върнеш, ти си прецакн.

# 443
Намерих мечок! Heart Eyes Party Бежов. Simple Smile
Благодаря на момичетата от Кичука! bouquet

# 444
Честито! Няма да питам какво ще го правиш. Blush

# 445
  • оттам, откъдето започва България
В обновените магазини слагат ли Машина за рязане на хляб? В Лидъл има и е много удобно, особено за хляба с семена Simple Smile

В нашия Кауфланд не съм видяла на видно място машина за рязане на хляб. Ние си  купуваме от хляба със семена и служителка, която е зад витрината с изпечените хлебни изделия, го реже, но това е по желание на клиента и не е някаква новост.  Peace

# 446

Коледен подарък за кучето. Heart Eyes

# 447

Коледен подарък за кучето. Heart Eyes
Laughing Laughing Laughing

# 448
Дева, честит бежов Мечо! Heart Eyes Grinning
Аз машина за рязане на хляб не съм виждала. И в Лидъл също, а някъде прочетох, че и там имали.... newsm78

# 449
Дева, честит бежов Мечо! Heart Eyes Grinning

Благодаря! Hug bouquet
Кучето полудя от радост! Heart Eyes Едвам успях да го взема, за да го прибера за Коледа. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт