Кауфланд - тема 24

• 101 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Отзиви за кашкавала на Кенана

# 496
  • оттам, откъдето започва България
За кашкавал "Кенана" нямам мнение от тази седмица. Ние му бяхме почитатели до една грешна партида. Може сега да е хубав, но наистина не знам.
От известно време купуваме кашкавал "Елена". Миналата седмица беше на промоция вакуумирани парчета, сега е на промоция на витрината. Взехме си вчера - харесва ни. Може да се пробва на витрината преди да се закупи.

# 497
  • София
За кашкавал "Кенана" нямам мнение от тази седмица. Ние му бяхме почитатели до една грешна партида. Може сега да е хубав, но наистина не знам.
От известно време купуваме кашкавал "Елена". Миналата седмица беше на промоция вакуумирани парчета, сега е на промоция на витрината. Взехме си вчера - харесва ни. Може да се пробва на витрината преди да се закупи.
Седмицата в която беше намален вакумирания кашкавал ,,Елена ” бях там ... етикета беше с редовната си цена и се ядосах че отидох специално за този кашкавал и то с бебешката количка и неможах да взема 😱

# 498
И ние много харесвахме кашкавал Кенана, по едно време лятото имаше партида с много странен вкус и консистенция newsm78 . Няколко седмици по-късно купихме пак и беше ок, дъщеря ми го предпочита пред други марки.
Кухненския робот ми се вижда малко слаб, но зависи все пак и за какво ще се използва. За не много твърди зеленчуци сигурно ще е ок. newsm78
Някой попита за шоколад на К-класик- при нас (Пловдив, Пещерско шосе) имаше днес заредено. Натурален имаше със сигурност, а май и млечен.

# 499
  • оттам, откъдето започва България
Да, действително на опаковката пише цена 15 и нещо, но на касата е отчетена друга цена. Вече съм научила ММ задължително да  си проверява бележките след плащане на касата и вкъщи ги слагаме на едно място, защото може нещо да не ни хареса и да са ни под ръка.
С кашкавала от витрината ще имате шанс първо, да пробвате на вкус, второ, да си погледнете цената.

# 500
И ние много харесвахме кашкавал Кенана, по едно време лятото имаше партида с много странен вкус и консистенция newsm78 . Няколко седмици по-късно купихме пак и беше ок, дъщеря ми го предпочита пред други марки.
Кухненския робот ми се вижда малко слаб, но зависи все пак и за какво ще се използва. За не много твърди зеленчуци сигурно ще е ок. newsm78
Някой попита за шоколад на К-класик- при нас (Пловдив, Пещерско шосе) имаше днес заредено. Натурален имаше със сигурност, а май и млечен.

аз аз питах, при нас все още не са ги заредили, 1 месец мина, пак ще ме карат имейли да пиша хаха

# 501
На мен Елена кашкавал ми харесва повече, ни винаги пробвам преди да купя.

Днес пак имахме грешна цена. Взехме риба тон консерва уж на промоция, а на касата не беше. Оказа се, че промоцията им била до 12.11, но не са им сменили етикета. Върнаха ни разликата, но разочарованието си остава.
За пореден път се случва. Вече абсолютно винаги следя бележките за нередности... може би и затова драстично спряхме да пазарим от К.

# 502
Някой има ли комплекта тенджери, които са намалени на 30 лв? Доста им се чудех снощи.
Много съм доволна! От седмица го ползвам този комплект и е чудесен за цената си

# 503
И на мен често ми се случва да вися на информация с касовата бележка, заради сгрешена цена.
И го правя не заради двайсетте стотинки, с които нито ще обеднея, нито ще забогатея, а за да си оправят етикетите, а не някой човек след това да си мисли, че купува нещо на една цена, а в крайна сметка му го породават по-скъпо.
Как пък веднъж не се случи нещо да ми е калкулирано  по-евтино?
Някак си все така се объркват, че накрая клиентите са потърпевши.
Вдигнали са цената на крема сиренето К Класик.
Спирам да го купувам  Naughty
Ще взимам от лидълското.

# 504
На колко са вдигнали цената на крема сиренето в К? Миналата седмица купих и не беше с повишена цена. Но нали и маслото поскъпва все.... Crossing Arms
За етикетите- ами, така е. Стоят стари етикети, липсват етикети на други стоки, а наскоро ми се случи и да купя нещо което се оказа по-евтино Mr. Green Беше лед свещ за 4.99лв, а на касата се оказа, че струва 3,74лв. Обаче се научих вече редовно да си проверявам някои стоки през устройствата които показват цената. Twisted Evil

# 505
И аз не рискувам повече с кашкавал Кенана. Naughty
Последния път беше като гума. Crazy

# 506
Аз съм казвала, как една риба вместо 2,99 ми я хванаха 29,99 лв. Добре, че не бях купила много неща и ми се видя голяма сметката, че като нищо може и да не го хвана...

# 507
Предната грешка беше с месо от насипната витрина. Вместо на 6лв/кг беше хванато на 28лв/кг....

# 508
Ами преди мисля, че беше 2лв. сиренето в кутийката и 99ст. това, което е 125гр.
А сега е 2 и нещо и 1 и нещо.

# 509
Това което е в пакетче от 125 грама от няколко месеца си е на 1,19 или 1,29 лв, не помня добре, но със сигурност над лев. Преди 2 години беше и 0,89 лв мисля. Все пак е по-евтино от останалите, не го купувам много често.
Днес се възмутих от грешните им везни! #Cussing out От няколко везни 2 не показваха едно и също тегло!!! #2gunfire Разхождах се като идиот да меря едни люти чушки, само защото ми бяха поръчка от друг човек....На една везна 100  грама тежаха, на друга- 200, на трета- 28 грама! На някои везни не ми излизаха всички видове лютиви чушки....Уж бяха намалени моите люти чушки, а излизаше ненамалена цена и т.н. За първи път виждам чак такова чудо! В крайна сметка, везната след касите се оказа единствената която измери вярно (проверих вкъщи). Shocked Rolling Eyes ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт