Кауфланд - тема 24

• 101 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Крем сиренето в момента е на същата цена като крем сиренето на Вълчев и вече купувам от него. К. да си ядат увеличените стоки. Като се замисля май нищо не купуваме от тяхната марка, цените им изобщо не са конкурентни.

# 511
На Вълчев не е ли долнопробно? Така ми се върти в главата......

# 512
Аз съм останала с впечатлението, че Вълечв е добра марка за млечни продукти. Харесвам маслото и крем сиренето, друго тяхно не съм срещала и не съм опитвала.

# 513
Аз пък съм го срещала по сайтове като много измамно и нискокачествено и с това го свързвам. Ако се не лъжа, баш за крема сиренето им ставаше въпрос, че е тотал боклук...

# 514
Айде ако може да ми дадеш линк да прочета, поне да знам да не го купувам, че главно детето го яде.

# 515
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Моя грешка ...извинявам се за което Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 11:30 от Роузи

# 516
Айде ако може да ми дадеш линк да прочета, поне да знам да не го купувам, че главно детето го яде.

Напиши му тук съдържанието....

Такъв спомен имам аз още преди години за него. Нарочно опаковката му беше и е подобна на едновремешното, от соца...с цел заблуда на клиента. Това си спомням, че съм чела...

# 517
Бедата е там, че лъжат в надписите....
Активни потребители всеки път намират необявени неща по етикетите на продукти  ...
Аз мисля, че щом веднъж са ме излъгали, втори шанс, няма да получат...
Производители, които лъжат клиентите си и развалят имиджа на българското, не заслужават изобщо шанс...да не говорим, че не можеш да си сигурен какво точно ядеш

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 11:30 от Роузи

# 518
Аз вече се научих да чета много внимателно етикетите. Сравнявам имена, грамажи. Гледам и до коя дата важи етикета. Ако пак се съмнявам задължително на скенера да проверя цената. Хич не обичам изненади на касата.

Някой знае ли какво става с яйцата? Първо вдигнаха цената, а сега изобщо няма в нашия К. При вас така ли е?

# 519
Крем сиренето в момента е на същата цена като крем сиренето на Вълчев и вече купувам от него. К. да си ядат увеличените стоки. Като се замисля май нищо не купуваме от тяхната марка, цените им изобщо не са конкурентни.
И крема сиренето К Класик се произвежда от Вълчев
http://www.valchev.bg/bg/product/13-krema-sirene-klasik

# 520
Онзи ден взимам аз от дамските 3/4 чорапи, които стоят на касата, струват 2,99 лв. Да, ама на касата струваха 15! Голяма немърливост цари в този магазин!

# 521
Редакрирам си постовете, за да не повлияя на потребителите ...

...извинявам се за грешната информация

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 11:31 от Роузи

# 522
Много интересни неща научих Simple Smile Ще сравня другия път съдържанието на двата продукта.

# 523
Много интересни неща научих Simple Smile Ще сравня другия път съдържанието на двата продукта.

Оказва се обаче, че съм ви подвела, за което се извинявам... става върос за други две фирми с подобни опаковки... незнайно защо съм запомнила Вълчев

Хранинвест и Милтекс
Вижте иконографиката отстрани на статията

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2017/10/23/3 … aznini_v_masloto/

# 524
  • София
Да, на вълчев всичко е долнопробно... Не купувайте от тази марка!
+1

Общи условия

Активация на акаунт