Кауфланд - тема 24

• 100 996
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Не е ли рано за новата брошура.

Рано е, днес е сряда.

# 541
  • София
Не е ли рано за новата брошура.

И в четвъртък е била публикувана

# 542
Винаги в петък публикува.

# 543
Аз чакам утре включване от брадли купър ..... ,,ЕТО НОВАТА БРОШУРА ”👏
Трудно ти е да отвориш този линк https://issuu.com/promooferti и да кликнеш на брошурата с надпис "Kaufland", когато я качат?
Предлагам на Bradley Cooper да преустанови тази си дейност всеки път да поства линк към брошурата при условие, че всеки с мозък на щраус би се справил сам. Така хората никога няма да се научат и ще използват другите.
Има достатъчно информация в началния пост в темата и всеки е длъжен да се запознае.

# 544
Bradley Cooper ще си качва, когато иска брошурата, ако иска. Улеснение е за някои други потребители. Не, че не може всеки да си щракне на линка, просто е удобство някой да я публикува. Може и да съм аз, може да е Bradley Cooper  или друг, няма никакво значение. Не виждам какво ги бърка някои, че други чакали наготово.... Thinking

# 545
Не виждам основание да се караме за такава глупост  Laughing

# 546
По- дразнещо беше, когато се питаше в 5-6 поста за брошурата. Така че аз лично съм благодарна на Брадли, че ги спестява.

# 547
  • София
Винаги в петък публикува.
За да спомена и четвъртък ,значи и тогава е било ,не само в петък !
Нямам време да се занимавам и да връщам и да се ровя за да докажа
И нека сам /сама Брадли Купър прецени дали да качва или не .... и да съгласна съм че няма смисъл да се караме за такива глупости 😉

# 548
да, веднъж се появи в четвъртък

# 549
да, веднъж се появи в четвъртък
Миналата седмица брошурата я качи в четвъртък.
Спора наистина е безсмислен, полезна е брошурата в аванс, НО не е нужно да се споменава всяка седмица.
Bradley Cooper  благодаря ти.

# 550
Какво става с цената на тези яйца??? От кога са поскъпнали толкова? Вчера гледам 6 броя към 2.4 лв. Нещо изпуснах нишката? За маслото разбрах, че е поскъпна отдавна, но яйцата са основен продукт.....

# 551
Какво става с цената на тези яйца??? От кога са поскъпнали толкова? Вчера гледам 6 броя към 2.4 лв. Нещо изпуснах нишката? За маслото разбрах, че е поскъпна отдавна, но яйцата са основен продукт.....

И аз миналата седмица останах неприятно изненадана.

# 552
И аз питах вчера за яйцата. Има недостиг на яйца и явно заради това са им вдигнали цената. И не само в Кауфланд, в другите магазини е същото.

# 553
Снощи не взех яйца, но все още се втрещявам от цената на маслото. Преди това бях в Метро, там е по 7,50 /бр.  ..... /ужас/

# 554
Снощи не взех яйца, но все още се втрещявам от цената на маслото. Преди това бях в Метро, там е по 7,50 /бр.  ..... /ужас/

😱 Да си го ядат

Общи условия

Активация на акаунт