Кауфланд - тема 24

• 101 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Има недостиг на яйца...или изкуствено го създават. Crazy Защо им беше нужно толкова време след истерията с фипронила, за да започнат да недостигат яйцата тогава. Crossing Arms Ще намалим (поне вкъщи) малко консумацията на яйца и така. Peace
Пъдпъдъчите яйца също ли поскъпват? Mr. Green

# 556
  • София
В Била има от днес това масло, хваленото-Lurpak. 200 гр. 3,99 лв.

# 557
В Била има от днес това масло, хваленото-Lurpak. 200 гр. 3,99 лв.

Тенкс, като мога, ще мина да взема!  Peace

# 558
Имаше някакъв бум на птичи грип в югоизточната част(?!?) на страната.  Преди 15 тина дни беше...може би заради това скочиха яйцата....при нас плавно ги вдигнаха от 0,20....в момента са 0,33 в близкия магазин.
Не гарантирам достоверност на инфото, мярнах репортажа в сутрешн блок докато  се приготвяхме за училище.

# 559
Има недостиг на яйца...или изкуствено го създават. Crazy Защо им беше нужно толкова време след истерията с фипронила, за да започнат да недостигат яйцата тогава. Crossing Arms Ще намалим (поне вкъщи) малко консумацията на яйца и така. Peace
Пъдпъдъчите яйца също ли поскъпват? Mr. Green

Заради фипронила спряха вноса от Полша. Живнаха българските производители, но производството е малко... Та за това и цената е такава.

# 560
Ясно. Дано да не е задълго тази цена.

# 561
Дано не е за много време, но се съмнявам, че после яйцата ще си възвърнат предишните цени. Rolling Eyes Днес в Триумф видях 12 броя пъдпъдъчи яйца за 1,99лв, мисля от тях да си вземем Mr. Green

# 562
  • Сливен
Българските производители изнасят за чужбина.

# 563
# 564
# 565
  • София
Аплодисменти за Брадли Купър Hands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands ClapHands Open HandsHands ClapHands ClapHands Clap

# 566
Мерси, Брадли.
На тета хартията е намалена, обаче е супер гадна аз ще пропусна...
Освен зехтинче друго не загледах на първо четене. Rolling Eyes

# 567
Лъки, ти не се ли запаси вече с тоз артикул от предна промоция.
Апропо, аз взех Санитекс миналата седмица-40 кълбета  Laughing

ПС...зехтина е помаче. Не е екстра върджин. Усъмни ме надписа "за салата" и увеличих етикета. Да не се обръка някой ...

# 568
Някой купувал ли си е автоматичната кафемашина на Филипс от промоцията на Кауфланд с точките и на каква цена?

# 569
Ние не сме, но ММ я имат в работата и казва, че е много хубава, но консумативите са й скъпи. Трябвало да се почиства всеки месец, което било около 60-70 лв.

Общи условия

Активация на акаунт