Астрология - 11 тема

• 68 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • При децата ми
Ще оперирам гърда.

# 586
  • SF
Луната не трябва да е в Рак.

# 587
  • При децата ми
Луната не трябва да е в Рак.

Благодаря ти Esmee!

# 588
  • SF
Чакай, чакай.. Не ми благодари. Аз говоря общи неща. Може много по-детайлно да се погледне хороскопа и да се избере периодът. Това е само първото правило - Луната да не е в знака, който отговаря за органа, а личните планети да не са ретроградни.

# 589
Хайде да ни е честит ингреса на Сатурн в Козирог! Simple Smile

# 590

Здравейте,как мога да разбера къде е Сатурн в моята карта в момента,при раждането ми е бил в 1 дом

# 591
  • SF
А какъв ти е асцендентът?

# 592
# 593
  • SF
Може би в момента е в 6-и дом - работа, здраве, ако нямаш включени домове. Ако имаш поне един включен, Сатурн е в 7-и дом.

# 594
благодаря

# 595
Момичета, някой знае ли как се тълкува съвпада на Сатурн и Южния Лунен Възел? Не намирам нищо подробно в интернет, някакви предположения къде да търся?  newsm78

# 596
Момичета, някой знае ли как се тълкува съвпада на Сатурн и Южния Лунен Възел? Не намирам нищо подробно в интернет, някакви предположения къде да търся?  newsm78
В една от ведическите книги имаше коментар и обяснения за съвпад на Сатурн и Кету в наталната карта ( мисля, че беше в книгата на Рао,  линк на която имаше даден тук) .
Най - общо, това, което наизуст си спомням е :значим , кармичен аспект, носещ преодолявания и  голям духовен порив.

# 597
Благодаря, Катерица.

Питам, защото обсъждах наскоро с една астроложка, че от началото до края на 2019, Сатурн ще бъде в съвпад с ЮЛВ и децата, които се родят в този период, няма да се чувстват ок (грубо казано, разбира се), точно поради факта, че аспекта е доста кармичен и най-вероятно ще донесе доста трудности. Затова ми се искаше да прочета

# 598
Хайде да ни е честит ингреса на Сатурн в Козирог! Simple Smile
А това какво означава? И на Козирог как се отразява?

# 599
Adriana11 аз и доста от моите съученици сме с такива аспекти. Много различно детство съм имала,  независимо, че   при всеки един от нас фигурира този аспект. Домовото разположение, лагната и мн.др.  фактори оказват своето влияние.
На мен този аспект ми е дал много. Вярно, понякога чрез страдания и лишения (намира се в 12 дом) .
Той си действа и до ден днешен и ще продължава да действа, докато съм жива. Проявата му обаче , вече силно се отличава с тази при сестра ми, която има същия аспект в картата си.

Общи условия

Активация на акаунт