Астрология - 11 тема

• 68 158
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Катеричка, не знаех. Да, на мен ми е ясно, че при всеки ще се прояви различно в зависимост от разположението, аспектите и дома, но исках общо да почета защо е толкова страшен. Все пак, както казваш и ти, цяло поколение се е родило и ще се роди с такъв аспект.

# 601
  • в 1001-та нощ
Най-добрата ми приятелка е със съвпад на Сатурн с ЮЛВ и в края на Близнаци, като Сатурн й управялва Слънцето и Асцендента.

Имала е хубаво детство!

# 602
Аленка, то май не става въпрос само за детството, а като цяло, че човек с такъв съвпад най-вероятно няма да има лесна съдба и живота ще го поставя в по-кризисни ситуации. А къде ще го "удари" вече зависи от дома на съвпада и съответно аспектите  Thinking

# 603
  • в 1001-та нощ
Едно дете на мама и тате, а мъжът й я носи на ръце.

# 604
И Кралица Виктория е с такъв аспект.  Mr. Green Laughing

# 605
Flowers Hibiscus Мами, Честита Коледа и весело изкарване Gift Heart

Идвам с малко теоретичен въпрос. Винаги, когато е имало (или ще има проблем, случка) гледайки натала на човека и транзитите мога да посоча (разбира се, горе-долу) причините, поради които е станало. Обаче винаги ми се изплъзва момента с откриването на пътя, по който да се разреши проблема. Разбира се, винаги може да каже, че търпението и любовта са от решаващо значение, но не винаги, нали?  Понякога човек, струва ми се, трябва да настъпи или сиреч да бъде войнствен. 
Къде да гледам за решението? Къде да открия пътеводната звезда и да я посоча на човека?
Моля ви, посочете ми литературни източници. Като малко цветче съм, което трябва да бъде полято обилно с информация, готова съм да изям кориците Relaxed

# 606
Светли, изпълнени с радост и хармония празници  Hug

TheHotChili, смятам, че поставеният въпрос от теб е  погрешно формулиран . Човек, обърнал се към теб за съвет, сам ще намери пътеводната си светлина. Самият факт, че е стигнал до теб, свидетелства за това, че той я търси. Кажи му това, на което си способна, не се само -насилвай, защото така вредиш както на себе си, така и на ближния.
Информацията и кориците са река, която тече и няма как да я нито изядеш, нито изпиеш.

# 607
  • София
Очаквах, че Сатурн на тръгване ще ми остави подарък морален или материален, обаче нищо не остави. Значи не съм била добра ученичка през последните почти три години  Sad  newsm78

# 608
  • в 1001-та нощ
Излизането от знака ли? Облекчение, може би и отпускане на "хватката му".

При мен премина през Слънцето ми в края на последния градус на Стрелец. С влизането в знака премина през Нептун У1 и през МС. На градус от достигане до Слънцето ми (У6 в 10 дом) тръгна назад, премина през МС на заден ход, стационарен беше мисля на градус след него и пак пое напред към Слънцето ми. 3 пъти прегази МС, сега вече мина и през Слънцео ми, заедно с тр.Слънце. Т.е. новият цикъл Слънце-Сатурн започва върху наталното ми Слънце. Там започва и новият цикъл Венера-Сатурн. Проявленията валят, като пролетен дъжд. Очаквам да отзвучават и за напред.

При следващото си ретроградие - Сатун ще доближи Слънцето ми, но няма да се върне в Стрелец.  И двете му ретроградия го доближават на градус два от Слънцето ми, но реално отгоре му мина само веднъж, заедно с тр. Слънце. С огромен интерес наблюдавам.

# 609
  • SF
Първо искам да ти кажа, макар и със закъснение, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди здрава!!! И късмет във всичко.

Сатурн ти е бродил върху МС - три пъти е минал отгоре. Доколкото знам, ти смени работата, нали? Може би ти е донесъл стабилност в новата. Може би постепенно развитие и катерене по по-добре изградена стълбичка. Ако искаш, ни сподели.
И като не пишеш в темата, тя някак "стихва".

# 610
Моя пък се завръща, чаках стабилност в работата, тоест нова по-добра, по-добре платена и стабилна работа.
Нищо такова няма все още.
Даже ме наплашиха с болести, скоро ще правя изследвания, дано всичко е наред.
Дано 2018 е много по-раздвижена и случваща се, в положителен аспект, година!

# 611
  • София
Излизането от знака ли? Облекчение, може би и отпускане на "хватката му".

Да, дано както казваш подаръкът да бъде и облекчение от хватката му. При мен се оказа че, Меркурий ми е ротрограден точно във същият дом до 22-ри и още една седмица докато тръгне напред а от друга страна на 18-ти новата Луна ми попада във същата област, значи още не е съвсем спокойна ситуацията там въпреки напускането на Сатурн.

Обаче много се бях вторачила във това, че ще имам подарък на тръгване, като малките деца съм. До колко време може да се получи този подарък  Embarassed Embarassed Embarassed  ?

# 612
  • SF
Адриана, ще бъде!
Аз намерих нова работа. Утре ще напусна старата. Не е идеалната, но ще трябва да си я заобичам. Притеснено ми е, защото е по професията ми,  но ще правя нещо, което никога не съм го правила. Заплатата не е нещо особено, но ще продължа да търся нови възможности.

# 613
  • в 1001-та нощ
Еsmee, благодаря за пожеланията Simple Smile

Не съм я сменила, все още. Имах намерения да търся нова работа, но транзитът на Сатурн през МС ми даде много ясна и трезва оценка на "мястото ми" в обществото, на работа... Преосмисляне на това къде съм и къде искам да бъда, равносметки, без грам фантазия и илюзия. Все още ситуацията не е избистрена, за да направя избор, нямам видимост. Чакам мъглата да падне, така да се каже, за да се огледам ида хвана някой път нанякъде. На работа броди призрака на промяната и чакаме новата година да видим какъв жребий е хвърлен. Решенията се взимат далеч и високо, а ние се адаптираме, според ситуацията или избираме промяна. Та - ще видим - какво ще бъде поденсено и какви ще са изборите ни. Очаквам трудна и градивна година с нов цикъл Слънце-Сатурн в солара, както и нов цикъл Венера-Сатурн върху Слънцето ми. Паралелно, Венера по дирекции все още е в орбис от градус от Слънцето ми. Има активност там.

Междувременно имам  СД МС в квадрат към натален Уран и ... имам си едно наум. Предполагам това е натрупаното недоволство от протакането на промените на работа - всички очакваме нещо да се случи, пък то не се случва. Накрая може да ни изтряска, като гръм от ясно небе Simple Smile

С интерес очаквам сега една констелация на 11.01.2018г - започва нов цикъл Марс/Юпитер/Луна в секстил с Плутон/Слънце/Венера. При мен първите са точно върху натална Венера и СЛВ, не вярвам да остане незабелязано. През лятото има слънчево затъмнение върху Луната ми в 6 дом. По дирекции оста АС/ДС е пред ингрес в нов знак, а Сатурн по дирекции доближава ДС . Явно ще има размърдване и нов етап, но поживем - увидим Simple Smile

А скорошните проявления на Сатурн/Венера/Слънце бяха в 3 направления:

1. нов ред и финансова дисциплина - Венера ми е У2
2. антиейдж процедура, която отдавна обмислям и желая - най-накрая рализирана
3. срещане с жени, които са ми много близки и скъпи, но все е имало пречки да се видим, сега се случи някак то самосебе си  и с лекота - казахме и го направихме Simple Smile

# 614
  • в 1001-та нощ
...

Обаче много се бях вторачила във това, че ще имам подарък на тръгване, като малките деца съм. До колко време може да се получи този подарък  Embarassed Embarassed Embarassed  ?

Ами подаръците на Сатурн са ... като се обърнеш назад и да видиш какво си постигнала, как вложените усилия са дали резултат, как има нов градеж. Ти, така, като си направиш равносметка - не си ли доволна?

Общи условия

Активация на акаунт