Но всяко ново начало е и възможност да спрем за момент, да си поемем въздух и да се запитаме: Как се чувствам аз? От какво имам нужда? Какво мога да направя за себе си още днес?
Затова през 2026 г. отново те каним да бъдеш част от нашето здравословно и вдъхновяващо приключение тук, в BG-Mamma.

Какво те очаква през новия сезон?
◯ Предизвикателството 🌿 Рестарт за тялото и ума – малки стъпки, голяма промяна
През следващите седмици ще ти предлагаме кратки, лесни и реалистични задачки, полезни идеи и малки предизвикателства, с които да внесеш повече движение, баланс, грижа и добро настроение в ежедневието си.
Споделяй своя напредък, своите малки победи, любими навици и моменти. Нека тази тема бъде твоят личен дневник – място за мотивация, вдъхновение и споделени успехи с други ентусиасти и форумни приятели.
◯ Нов акцент в тазгодишното издание е участието на нашия Digital Storyteller – Линдичка, дългогодишен потребител на форума и сертифициран фитнес инструктор. Тя влиза в новия сезон на Рестарт с мисия: да те раздвижи, мотивира и предизвика!
Очаквай нейната специална поредица от фитнес и хранителни предизвикателства, които ще те раздвижат, заредят с енергия и ще ти помогнат да изградиш по-добри навици.
◯ И за финал – нека отпразнуваме всяка победа!
Всеки, който се включи активно в #Рестарт2026 и споделя своя напредък, ще има възможност да получи нашия сертификат.
А ако пропуснеш някой ден?
Никакъв проблем! Не е нужно Рестартът да бъде перфектен, за да бъде успешен.
Ще събираме и линкваме всички предизвикателства и задачки тук, за да можеш лесно да се върнеш към тях и да наваксаш, когато ти е удобно.
Нека през този сезон си дадем 30 дни, в които да бъдем по-внимателни към себе си, да се мотивираме взаимно и да открием кои малки промени ни карат да се чувстваме по-добре.
🌿 Готов ли си за своя Рестарт?
#1: Започни #Рестарт2026! Запиши в темата поне една цел, която искаш да сбъднеш за себе си през следващите 30 дни – независимо дали е малка или голяма.
Не съм хващала дъмбел вече близо месец, а осъзнавам, че трябват усилия за поддържане на резултатите.