Търся филм, сериал... Тема 13

• 21 214
  • 347
  •   1
Отговори
  • София
Добре дошли в темата, в която всеки може да зададе въпроса: "А кой беше филмът/сериалът, дето...?" и почти винаги да получи адекватен, бърз и информативен отговор от някоя любезна съфорумка.  

Що се отнася до въпросите от типа "А къде да намеря/сваля/гледам...?" - тук нещата малко се усложниха след новостите във форумната политика. Линковете към повечето популярни торент тракери се филтрират и излизат като *спам*, така че не могат да се дават директни препратки. Но дори и при наличието на някои ограничения, пак се намират начини и средства - все пак това е форум за взаимопомощ, нали така!  Grinning
Ако се окаже, че не можете да дадете директен линк, опитайте поне да "преразкажете", къде да се търси това, което е нужно на питащия. Wink

А ето и библиотеката от стари теми:
Търся филм/сериал/.........../.........?
Търся един филм
Търся филм , сериал ............ Тема 2
Търся филм , сериал ............ Тема 3  
Търся филм , сериал ............ Тема 4
Търся филм , сериал ............ Тема 5
Търся филм , сериал ............ Тема 6
Търся филм , сериал ............ Тема 7
Търся филм , сериал ............ Тема 8
Търся филм , сериал ............ Тема 9
Търся филм , сериал ............ Тема 10
Търся филм , сериал ............ Тема 11
Търся филм , сериал ............ Тема 12

Пожелавам на всички да намират винаги това, което търсят.  Sunglasses
Защото е казано: "Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори – защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на тогова, който хлопа, ще се отвори." — Евангелие от Матея 7:7-8

# 1
Здравейте и благодаря за темата!
Много често си мисля за един филм от моето детство. Беше новозеландски и ставаше дума за треньор по футбол 🏈 ,и балерина, които се влюбиха. Балерината обучаваше футболистите и така спечелиха първенството.
Благодаря предварително!

# 2
Благодаря за новата тема! Гледала съм го този филм с балерината и треньора, но и аз  сега не успях да го намеря.

# 3
Някой с отзиви за Семейство Сопрано? Да му дам ли шанс?

# 4
  • София
Един от любимите ми сериали.

Дай му задължително шанс!

# 5
Здравейте и благодаря за темата!
Много често си мисля за един филм от моето детство. Беше новозеландски и ставаше дума за треньор по футбол 🏈 ,и балерина, които се влюбиха. Балерината обучаваше футболистите и така спечелиха първенството.
Благодаря предварително!
Да не е Тренировката/Загрявката (Warming Up) от 1985?
Тук има откъс: https://www.dailymotion.com/video/x8o6tms

# 6
Много благодаря,Katje !
Той е!

# 7
Здравейте дами, търся един сериал от преди време. Не помня как се казва .Историята беше за едно щуро семейство. Дъщерята води при семейството си нейният приятел да се запознаят и да живеят защото изгубват жилището си.Бащата на момичето постоянно бъркаше името на зетя и го наричаше с грешно име. Момчето инвестира парите си в бизнеса на бащата и накрая не печелят нищо.Помня че беше забавен сериал. Старата двойка постоянно се караха и майката казваше на мъжа си аз съм си виновна че те поканих на моята сватба.
Накрая дядото печелеше от лотарията, зетя избягва с лудата леля на момичето

# 8
Здравейте момичета,
Търся къде да гледам онлайн сериала "Под наблюдение" - безплатно.
Някакви идеи?

# 9
# 10

Опитах, но не тръгва.
Трябва ли регистрация?

# 11
Търся Стоманени магнолии, онлайн ако може

# 12
  • Варна
Не, не е нужна регистрация, а много търпение.Около 20 изскачащи рекламни прозореца, после тръгна ( кратка любовна сцена, после група младежи провокират клошар в метрото...)

R@N, тук:     https://www3.filmlicious.net/watch-movie/steel-magnolias-17517.5352889

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 12:56 от Пеева

# 13
Здравейте, търся един много стар сериал "Шеметната Анастасия" в него се разказваше за тризначки и техните преживявания, мисля, че сериала е венецуелски, преди по даваха по нова тв, някой знае ли къде мога да намеря повече серии, къде ли не търсих никъде не намирам 😄

# 14

Общи условия

Активация на акаунт