Търся филм, сериал... Тема 13

• 34 509
  • 499
  •   1
Отговори
# 30
Нямам спомен дали и там не бе повторен този сценарий, но филмът е далеч по-стар, може би и 20-годишен.

# 31
2- Издирвам името на сериала, а също и дали има продължение, защото останах с това впечатление. Та, сериалът беше от малко серии. Разказваше се за футболни отбори в миналото, които тъкмо се сформираха покрай работата, която работеха момчетата. После направиха и профсъюз. Един от футболистите отиде да работи в друг град, съответно смени отбора с тоя на противника. Бяха разказани и семейните отношения на героите.
Намерих го- The English Game- препоръчвам.

# 32
  • Sofia
Здравейте!
Търся филм, отпреди повече от 10 години, вероятно. Помня една сцена. Деца се подготвят за серийни убийци или нещо такова на остров. Последното им изпитание е да си изберат най-близкия им приятел, след което научават, че само един от двамата ще оживее, защото другия трябва да го убие.
Прилича ми на "Азуми" (първият филм), после направиха и втори филм, но той не е така интересен като първия.

# 33
Прилича ми на "Азуми" (първият филм), после направиха и втори филм, но той не е така интересен като първия.
Благодаря! Отговаря на сценария, ще се гледа Simple Smile

# 34
  • София
Издирвам един сериал . Сериалът е продукция на MTV. Тийн сериал , това което помня е е , че главната героиня е ученичка в гимназията и постоянно с нея ставаха нелепи случки . Като цяло е много забавен сериал от типа на Малкълм и бих казал е единственото нещо което съм гледал и го наподобавя макар и  малко . Моля ако някой се сети  да пише .

# 35
  • София
Awkward.

# 36
  • В Космоса
Здравейте,
Някой може ли да ми помогне да намеря 6 епизод от първи сезон на The sinner?
В Замунда го няма, закачих от от Зелка, но запецна и от седмици не мърда, няма сийд. И в Арена няма сийд

# 37
  • Варна
В пиратите? Аз там търся, когато нещо няма сийд по нашите торенти, а само субтитрите си взимам от бг сайтовете.

# 38
# 39
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте ,търся филм ,който съм гледала преди няколко години по една от нашите телевизии .Бил е с дублаж или субтитри . Беше семеен -романтичен ,бих определила . Разказва се за гинеколожка ,която живееше за работата си и нямаше време за създаване на семейство ,но забременя чрез инсеминация и после срещна мъж за който се ожени .Имаше и други герои във филма ,не помня как се развиваше действито при тях ,но бяха свързани ...

# 40
# 41
  • В сбъднатите си мечти
Не е . Благодаря Simple Smile
Продължаваме да търсим Simple Smile

# 42
Здравейте ,търся филм ,който съм гледала преди няколко години по една от нашите телевизии .Бил е с дублаж или субтитри . Беше семеен -романтичен ,бих определила . Разказва се за гинеколожка ,която живееше за работата си и нямаше време за създаване на семейство ,но забременя чрез инсеминация и после срещна мъж за който се ожени .Имаше и други герои във филма ,не помня как се развиваше действито при тях ,но бяха свързани ...

Имам няколко предложения: The back -up plan (2010) ; How to be single (2016)

# 43
  • В сбъднатите си мечти

Имам няколко предложения: The back -up plan (2010) ; How to be single (2016)

How to be single (2016) този е Simple Smile Благодаря !

# 44
Здравейте, търся филм, който гледах скоро по една от телевизиите, но не си спомням по коя. Разказва се за около шестгодишния  син на пастор, който се разболява тежко. Въпреки всичко го спасяват, изписват го от болницата и детето разказва за рая и срещите му с Бог. Споменава и дядото на баща си..
Моля, за заглавието на филма. Бащата написва разказ за срещите на сина си, който е издаден 2010 година

Общи условия

Активация на акаунт