Отговори
# 675
Момичета, на мен ми изпратиха от България тази книжка/списание. Разпространява се безплатно, но има много полезна информация вътре, а и възможност да се водят записки за развитието на бебето.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 16:04 от ellie_86

# 676
  • Бургас
От както съм бременна не нося прашки, АГ ми каза, че увеличават риска от инфекции въпреки добрата хигиена, пък и май преоткрих бикините

# 677
И аз минах на по бабешки гащи, по принцип нося само прашки, но сега е такова положението...
На мен АГ, нищо не ми е казала, добре че чета и се самообразовам. hahaha

# 678
Аз ползвам и от двата вида,но и на мен в момента определено бикините са ми по удобни.

Искам да ви попитам имали ли сте дни в който да имате малко по обилно течение?

# 679
  • София
Аз ползвам и от двата вида,но и на мен в момента определено бикините са ми по удобни.

Искам да ви попитам имали ли сте дни в който да имате малко по обилно течение?
Да, особено ако са ми студени краката Simple Smile Микробиологията ми е чиста и всичко беше наред на последния преглед Heart

# 680
  • София
Аз нося само бикини по принцип. Дори имам за сега няколко чифта баш бабешки гащи, но обичам кръста да ми е загащен.
И на мен когато краката са ми по-студени имам по-силно течение.
За музиката - пускам си каквото ми се слуша, вечер основно класическа музика, но и преди това така си четях с класическа музика преди сън.

# 681
Момичета,върнах се от фетална морфология днес. Всичко е наред,бебчо се развива добре (24гс 0,740кг) и е потвърдено вече, че е момиченце.
Малко съм разочарована от прегледа-стори ми се много набързо и имам малко снимки и то все еднакви!
 При вас колко време беше този преглед и казаха ли ви колко е дълго бебчето. Аз я питах,но тя не пожела да ми каже, то сега се било свило и само грамажите му сме щели да гледаме. Доколкото знам си има начини за измерване.
Много ме разочарова!

# 682
Около 20 мин. при положение, че няма проблем или нещо, което да изисква по-задълбочено оглеждане, е съвсем нормално. Някои лекари и по повече време отделят, зависи от лекаря, в общи линии между 20-40 мин., ако няма проблем.

# 683
  • София
Аз отдавна се отказах от прашките.
А за засиленото течение - нормално е да имаме, то е на хормонално основа. Но пък винаги е добре доктор да погледне и ако трябва да се вземе секрет.

# 684
В Пловдив прегледа ми беше не повече от 20 мин., а в Истанбул точно час и половина ме гледаха /бях с мъжа ми и зетя, аз не го усетих, ама те доста се бяха изпотили Simple Smile /
Казаха ми и на двете места колко тежи, и колко са размерите, но аз бях особено нахална и настоявах. От прегледа тук към 20-30, от Турция- около 100 снимки.

# 685
  • София
Това първата фетална ли ви е? Като изключим разбира се биохимичния. Аз съм на втората и доколкото разбирам последна, късна май се води, на 20.11, тоест в 30г.с.

# 686
Искам да ви питам нещо. Знаете ли кога ще можем да започнем да тренираме след раждането? Замислих се, че сме облагодетелствани, че ще родим зимата и до лятото ще можем да се стегнем. Искам да мога да се показвам по бански със самочувствие Simple Smile

# 687
Бебето е по-голям фитнес от всяка тренировка. Не бой се бързо ще влезеш във форма.Grinning

# 688
  • София
Зависи и от самото раждане. Ако всичко е нормално може да се тренира, стига да намериш сили и време. При секцио знам, че малко трябва да се изчака. Пък и при кърмене, ако се кърми бебето, се хабят доста калории

# 689
  • Велико Търново
Течение имам и аз Sad но другата седмица съм на преглед и ще питам з всеки случай. Прашките са в историята и за мен.
А напоследък и зверски апетит ме е обхванал, чак се плаша как мога да ям толкова Sad естествено подхождам разумно и за количеството и за качеството, но ако реша да се отпусна сигурно ще стане страшно Sad

Общи условия

Активация на акаунт