Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 5

• 103 831
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Да ви кажа моята лигавица все още е ок,
вчера на прегледа си беше супер. Дори прочетох в деня на трансфера ми е била около 13, но вижте какво се случва смен.

# 361
  • тук-там
Дебелината на лигавицата не е гаранция, но без нея още по-малко. Ася, ти как си днес, мила?

# 362
Лигавицата трябва да е минимум 8-9 в деня на трансфера, по мои наблюдения и съдейки по личния ми опит от 6 трансфера. Само при два нямах имплантация и вероятно не е било от лигавицата, защото си беше ок.
Освен това е много важно да е с добра структура.

# 363
Лигавицата трябва да е минимум 8-9 в деня на трансфера, по мои наблюдения и съдейки по личния ми опит от 6 трансфера. Само при два нямах имплантация и вероятно не е било от лигавицата, защото си беше ок.
Освен това е много важно да е с добра структура.
6 трансфера? Много съжалявам, ако всичките ти са били неуспешни!
Ако не е много лично може ли да споделиш дали си имала зацапване и ниски нива на чхг? Благодаря ти предварително!

# 364
Здравейте, каква трябва да е горе- долу стойността на прогестерона след трансфер.

Progesteron   81.75   nmol/L.
 Добре ли е?

# 365
  • тук-там
Чудесна е! Кой ден след трансфера си?

# 366

Днес ми е 10- ти ден.

# 367
  • тук-там

Днес ми е 10- ти ден.
Много добра стойност! На мен ми е 12-ти ден, но нямам представа колко ми е прогестерона.

# 368
Момичета кафявото кървене премина в червено но не е много.
Ако ми е не успешно сега, знаете ли кога мога да на правя втори трансфер?
 Трябва ли да чакам или веднага с идването на цикала ми?

# 369
  • На остров
Ася на този въпрос може само лекарите да ти отговорят.
При мен при нестимулирани ЗЕТ се готвихме веднага за следващ ЗЕТ но той не се състоя заради ембриона.

# 370
  • тук-там
Ася, първо пусни кръв утре и след това говори с док. Пусни и прогестерон заради кървенето. Стискам палци, мила!

# 371
Моя лекар каза след неуспешния  Зет че е добре да минат 3 месеца, да да се прави нов опит.

# 372
Моя лекар каза след неуспешния  Зет че е добре да минат 3 месеца, да да се прави нов опит.
Благодаря за информацията, но ако ми каже така, аз няма да чакам 3 месеца. Имам замразени 5 ембриона мога ли да си ги преместя и да направя веднага трансфер на друго място?

# 373
Asya192, доколкото си спомням бяха ти сложили три ембриончета. Може едното да пада и от там да се получава това кървене. Задължително пусни прогестерон.

Mtz, и ти да не забравиш да пуснеш прогестерон.

Mileneira, прогестерона ти е чудесен, а Чхг то ти колко е? На 10 ти ден от трансфера вече ще покаже.

Момичета, стискам ви здраво палци, утре да се похвалите с хубави новини. Flowers Four Leaf Clover

# 374
Анджи, чхг ми е 144.2.
Одеве когато ходих да пишкам забелязах бледи кафеви следи по хартията. От болницата казаха, че не било притеснително това, и че притеснително е ако кръвта е ярко червена.
Но аз си се притесних, пък и с тоя прогестерон не би трябвало да има проблем, но знае ли човек.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 20:28 от mileneira

Общи условия

Активация на акаунт