Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 5

• 103 387
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • тук-там
Овитрел е като прегнил и хореомон - чхг препарат. Понякога изписват и преди, и след трансфер.

# 601
Овитрел е като прегнил и хореомон - чхг препарат. Понякога изписват и преди, и след трансфер.

Много ти благодаря за информацията, взех да се претиснявам вече за какво ми го е дал.

# 602
Моят ЗЕТ беше на естествен цикъл и след като ми ги върнаха ми поставиха овитрел 250. За поддръжка имам само уртогестан и лепенки климара. Предполагам че доктора си знае работата.

# 603
  • София
Овитрела таймира овулацията. Ти си била с естрогенов протокол, следователно не би трябвало да имаш овулация.
Не виждам логика да имаш овитрел, но си мисля, че не би навредил. Трябваше да попиташ за какво точно си а слагаш

# 604
Моя позната,беше на естрогенов протокол,но въпреки това имаше образуван фоликул.Затова имаше назначен Овитрел.

# 605
Благодаря ви за отговорите, незнам какво е при ме, но ще видим резултата.
Само да не ми презрее лигавицата, че ще ми е много гадно ако отложим трансфера.

# 606
  • тук-там
Доста е дебела, но както казах, моето мнение е лаишко. Кога си не преглед?

# 607
Доста е дебела, но както казах, моето мнение е лаишко. Кога си не преглед?

На 30.05 съм на преглед.

# 608
  • Sofia
Здравейте, на 8 май/21 ден от МЦ/ ми биха блокираща инжекция с идеята да се подготвям за ЗЕТ. Но от тогава до сега все още нямам цикъл и започвам да се притеснявам нормално ли е това. Не знам да чакам ли още или да звъня на доктора. Имате ли представа колко е нормално да закъснее след такава блокираща инжекция?

# 609
Момичета, знаете ли дали се практикува трансфер на 5 дневни ембриони на естествен цикъл, на 17 ден, а не на 19ден. Моя доктор ми каза, че тогава ще бъде трансфера.

# 610
  • София
на естествен цикъл не се броят дни от началото на мц, броят се дни след овулация.

# 611
Овулацията ми е стандартна- 14 ден.

# 612
  • София
ами значи ще връща петдневни ембриони на трети ден  Rolling Eyes
досега писаха за смесен трансфер, заедно тридневни и петдневни, ама за като твоя вариант не съм срещала.

# 613
  • София/Севлиево
Досега не ми се е случвало, но мaй този ЗЕТ ще го отложим зaрaди тънкa лигавицa. Нa ден 12 моятa е под 7,док ме викa в четвъртък пaк и aко е още мaлкa ще спрем до тук. Уж нещaтa тръгнaхa, ама...

# 614
От кое се разбира дали ми е подготовката за ЗЕТ на естествен цикал и на не, аз не знам моята каква е.

Общи условия

Активация на акаунт